Η Χρυσούλα Διαβάτη στο JoinUs

Μιλάει για την ζωή της με τον σύζυγό της Νικήτα Τσακίρογλου.

Το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου, η Χρυσούλα Διαβάτη κάθεται στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και μιλάει για τη ζωή της με τον σύζυγό της Νικήτα Τσακίρογλου, για τον “έρωτα” που έχει στα εγγόνια της και ξεκαθαρίζει τη σχέση της με τον Σάκη Ρουβά.

Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος κουβεντιάζει με τον Λευτέρη Πετρούνια, τον παγκόσμιο πρωταθλητή στους κρίκους , που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και μας έκανε όλους περήφανους.

Ο Γιάννης Αποστολάκης κάνει γλυκές αλχημείες και μας φτιάχνει λαχταριστό προφιτερόλ και σιμιγδαλένιο χαλβά με παγωτό παρφέ αμύγδαλο. Η Υπατία Παπασταμάτη φτιάχνει μια δυναμωτική σαλάτα με ιπποφαές και φουντούκια, ενώ η Εμμανουέλα Κόκκαλη ετοιμάζει μια κλασική μακαρονάδα με κιμά.

Γυμναζόμαστε κάνοντας stretching και έπειτα φτιάχνουμε light συνταγές με γιαούρτι, όπως προτείνει η Νίκη Κάρτσωνα και η Εμμανουέλα Παπασταμάτη, για να παραμείνουμε σε φόρμα.

Φτιάχνουμε χριστουγεννιάτικες κορνίζες για να δώσουμε μια διακοσμητική πινελιά στο τζάκι του σπιτιού μας και μαθαίνουμε ποια είναι τα survival kits που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στην τσάντα της, για να μην της λείψει τίποτα.

Η Ιλιάδα Κλάγκου συναντάει τον hair stylist Χρήστο Καλλανιώτη και δίνει τις πιο χρήσιμες συμβουλές για να έχουμε υγιή μαλλιά.

Επίσης,δείχνει δύο εύκολα χτενίσματα που μπορούμε να κάνουμε ακόμα και μόνες μας στο σπίτι. Η δερματολόγος, Ντόλη Φατσέα ενημερώνει για το πως μπορούμε να κάνουμε lifting χωρίς νυστέρι και τομές, με μια νέα διαδικασία που είναι τα νήματα.

Για το τέλος, κάνουμε βόλτα στην Ερμού με το μοντέλο Στηβ Μιλάτο.