Η ασυνήθιστη απάντηση της Τζένης Μπότση σε πρόταση γάμου, πριν χρόνια

Δε θα πιστεύετε την απάντηση της ηθοποιού...

Στο περιοδικό ΟΚ και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο μίλησε η Τζένη Μπότση, με αφορμή την πρεμιέρα της θεατρικής περσινής επιτυχίας “Οι Φόνισσες της Παπαδιαμάντη”, που επιστρέφει και φέτος με την ηθοποιό να κρατάει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.
Φυσικά, η κουβέντα πέρασε και στα προσωπικά της ηθοποιού.

Τζένη, έχεις δεχτεί ποτέ πρόταση γάμου;Ναι μια φορά. Του απάντησα:”Το βλέπουμε πιο μετά”, αλλά τελικά το πιο μετά δεν ήρθε ποτέ. Βαρέθηκε.

Εδώ και έξι μήνες είσαι σε σχέση με τον Αλέξανδρο Μίχαλο. Τι θα του απαντούσες,αν σου ζητούσε να τον παντρευτείς;Θα μου επιτρέψεις να μην απαντήσω σε αυτήν την ερώτηση.

Δε θες να μιλάς ανοιχτά για τη σχέση σου;Δεν μπορώ να το κάνω. Δε θα κρυφτώ αν δω κάπου φωτογράφο, αλλά η προσωπική ζωή είναι δική μου και θέλω να την κρατήσω για μένα.

Παρόλο που είσαι εντυπωσιακή γυναίκα υπάρχουν στιγμές που σε πιάνουν ανασφάλειες για την εμφάνιση σου;Έχω συμβιβαστεί με την εικόνα μου γιατί πιστεύω ότι ότι μεγαλώνω ωραία.Θέλω να διατηρούμε καλά πηγαίνω στο γυμναστήριο, προσέχω πια τι τρώω, αλλά δε θα πέσω σε ακρότητες. Πρώτη φορά έκανα botox στα 37 μου,για να σβήσω τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια μου αλλά έχω πάνω από δυο χρόνια να το επαναλάβω.Εδώ που τα λέμε δεν είδα και καμιά τεράστια διαφορά. Πήγα στη μητέρα μου και την ρώτησα τι έχει αλλάξει πάνω μου και δεν κατάλαβε τίποτα.