Η αρνητική απάντηση της Ευγενίας Μανωλίδου στον… εκατομμυριούχο!

Η συνάντηση εγινε πριν από λίγες ημέρες και με άκρα μυστικότητα, μη θέλοντας να μάθει κανείς τα σχέδιά τους. Τελικά όμως... τους είδαν, αφού τίποτα δεν μένει κρυφό, αν και ορισμένοι πιστεύουν το αντίθετο...!

 Πριν από λίγες ημέρες λοιπόν η Ευγενία Μανωλίδου βρέθηκε στον Σκάι, όπου συνάντησε υψηλόβαθμο στέλεχος του σταθμού. Το ραντεβού έγινε στις εγκαταστάσεις του Φαλήρου για να αποφύγουν τη δημοσιοποίηση της συνάντησης, καθώς και την πρόταση που ήθελαν να της κάνουν.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου η πρόταση που της έκαναν ήταν για να παρουσιάσει ένα από τα δύο τηλεπαιχνίδια που θέλουν να πάρουν στον Σκάι για την επόμενη σεζόν και όπως είχα αναφέρει στο κείμενο «Ετοιμάζουν… επίθεση με τηλεπαιχνίδι» θέλουν να τα προβάλλουν καθημερινά στις 10 το βράδυ.

Η κουβέντα μάλιστα ήταν περισότερο για το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» που στον Σκάι φαίνεται ότι έχουν δώσει ένα προβάδισμα, έναντι του «Πιο αδύναμου κρίκου». Η συνάντηση κράτησε αρκετή ώρα και αναλύθηκαν όλες οι λεπτομέρειες, αποδεικνύοντας ότι στον Σκάι ήθελαν την Ευγενία Μανωλίδου να αναλάβει την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού. Ωστόσο φαίνεται ότι αυτό δεν θα γίνει…!

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, μετά από λίγες μέρες η μουσικός απέρριψε την πρόταση, λέγοντας ότι αυτή την περίοδο, λόγω και της γέννησης του τέταρτου παιδιού της, αλλά και ενός μουσικού έργου βασισμένο στην αρχαία ιστορία που ετοιμάζει, πιστεύει ότι δεν θα μπορούσε να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις των καθημερινών γυρισμάτων που απαιτεί το τηλεπαιχνίδι.

Ωστόσο κανόνισαν να μιλήσουν ξανά μέσα στους επόμενους μήνες για κάποιο άλλο, καινούργιο concept, που έχουν σκεφτεί στον Σκάι για να το βγάλουν το δεύτερο μισό της καινούργιας σεζόν, δηλαδή μετά τον Φεβρουάριο του 2015. Ωστόσο τις επόμενες ημέρες στο κανάλι του Φαλήρου θα λάβουν τις οριστικές αποφάσεις, όπως το ποιο τηλεπαιχνίδι θα βγάλουν συον αέρα τον Οκτώβριο, όπως και το ποιος θα το παρουσιάσει!

Γρηγόρης Μελάς