Η αποψινή «Μάχη των φύλων» για την απιστία…!

Η ομάδα της Μάχης, μας κλείνει το μάτι και μέσα από ανατρεπτικά σκετς δείχνει τη χιουμοριστική πλευρά στο κεφάλαιο απιστία.

Aπόψε στις 22:30 η «Μάχη των Φύλων» ασχολείται με την απιστία. Γιατί απιστούμε; Ποιος απιστεί πιο πολύ, οι άντρες ή οι γυναίκες; Ποια είναι η καλύτερη δικαιολογία; Το λες ή δεν το λες; Αυτά και άλλα ερωτήματα έρχονται να απαντήσουν ο Ευθύμης Ζησάκης και η Αθηναίς Νέγκα καταθέτοντας μας τις απόψεις τους αλλά και τις «άτυχες» εμπειρίες τους. Η ομάδα της Μάχης, μας κλείνει το μάτι και μέσα από ανατρεπτικά σκετς δείχνει τη χιουμοριστική πλευρά στο κεφάλαιο απιστία. Τι να πεις αν σε πιάσουν στα πράσα;

Πώς θα ήταν αν σύζυγος και ερωμένη πιάνανε κουβεντούλα; Πώς θα αντιδρούσε ο Τσακ Νόρις αν η γυναίκα του πήγαινε με άλλον; Ποιος πραγματικά κατέκτησε τη Σκάρλετ ο Χάρα και τι δουλειά έχει μια κατσίκα στα γυρίσματα της «Μάχης των Φύλων»; «Όσα παίρνει ο άνεμος» τα φέρνει και τα προσγειώνει στις οθόνες μας την ερχόμενη Δευτέρα στον Alpha.

Μπροστά σε ένα ζωντανό κοινό, δράση αναλαμβάνει ο Γιώργος Χατζηπαύλου και μαζί του οι Εύη Δόβελου, Έφη Καραγιάννη, Κατερίνα Τσάβαλου, Ερμόλαος Ματθαίου και Ζήσης Ρούμπος.

Σενάριο: Χριστίνα Μητροπούλου, Γιώργος Χατζηπαύλου, Γιώργος Β. Φειδάς
Σκηνοθεσία: Θανάσης Νάσκαρης