Η… απολογία της Λαμπίρη για Καπουτζίδη και οι »βραδινές» μεταμορφώσεις

Διαβάστε τί είπε για τον Γιώργο Καπουτζίδη και την Ελένη Μενεγάκη

«Ήμουν 23 χρονών όταν παντρεύτηκα» ,»Νεανική τρέλα, νεανικός έρωτας, υπήρχε μία ένταση, ένα πάθος το οποίο δεν ξέρω τι έγινε μετά, κάπου πήγε» είπε για τον πρώτο της γάμο.
«Είναι παλιάς κοπής άντρας, είναι αρσενικό, είναι άντρας 100%» είπε για τον νέο συζυγο της τον Θανάση και πρόσθεσε ότι της δημιουργεί ένα αίσθημα ασφάλειας ενώ συμπλήρωσε ότι αν ερχόταν ένα παιδί θα ήταν καλοδεχούμενο.

Εξομολογήθηκε ακόμη πως η εκπομπή της πέρυσι δεν την άρεσε καθόλου γιατί ήταν αναπαραγωγή, ενώ φέτος ευτυχώς αυτό έχει αλλάξει. Η λαμπερή παρουσιάστρια που τα λέει «τσεκουράτα» σε όποιον έχει θέμα μαζί του είπε πως θεωρεί πως δεν έχει αδικήσει ανθρώπους αν και βρήκε ευκαιρία να απολογηθεί στον Γιώργο Καπουτζίδη.

«Έχω αδικήσει τον Γιώργο τον Καπουτζίδη πάρα πολύ. Είχα πει λοιπόν κάποια στιγμή, είχε βρεθεί σε κάποια βραβεία ο Γιώργος, και είχε πάει «χύμα», με ένα τζινάκι, με ένα μπλουζάκι, και λεω μα βρε παιδί μου είναι δυνατόν να πηγαίνεις σε βραβεία που όλος ο κόσμος είναι περιποιημένος, να πας με το τζιν; «Δηλαδή τί αγωγή είναι αυτή που έχεις από το σπίτι σου;» και τότε τον είχε πειράξει πολύ και είχε δίκιο» είπε η Χριστίνα Λαμπίρη μιλώντας για το πως πολλές φορές παρασύρονται και δεν υπολογίζουν τη δύναμη που έχει η τηλεόραση.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην κόντρα που είχε με την Ελένη Μενεγάκη με την ανακοίνωση του διαζυγίου της μέσω δελτίου τύπου:»Δεν μου άρεσε αυτό το στυλάκι. Και να μου πεις τι να έκανε, αν δεν το έστελνε θα την κυνηγούσαμε κανένα τρίμηνο και θα αναρωτιόμασταν, είναι δεν είναι μαζί. Αλλά δεν μου άρεσε!»

Τέλος άφησε αιχμές για την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά.

Δείτε το βίντεο: