Η απάντηση του Περρή στον Σεφερλή

Διαβάστε: "Ευχαριστώ που θεωρεί ότι είμαι υπεύθυνος που δεν πήρε εκπομπή στην τηλεόραση"!

Όλα ξεκίνησαν στις αρχές Ιουνίου, όταν ο Μάρκος Σεφερλής εμφανιζόμενος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα είπε πως ο Βαγγέλης Περρής τον «έκοψε» από την τηλεόραση, ενώ παράλληλα τον …στόλισε κανονικά. Από τότε πολλά γράφτηκαν και ειπώθηκαν για τη σχέση των δύο, μέχρι σήμερα που ο Βαγγέλης Περρής εμφανίστηκε στο «elatte».

«Δεν έχω άποψη εναντίον του κ. Σεφερλή. Είναι μια κόντρα που δημιουργήθηκε εν αγνοία μου, χωρίς τη συμμετοχή μου. Αν βρεθεί ένα υβριστικό σχόλιο γενικότερα, αλλά και κατά του συγκεκριμένου ιδιαίτερα, θα μείνω έκπληκτος γιατί αποκλείεται να είμαι εγώ!» είπε ο παρουσιαστής και συνέχισε λέγοντας: «Ευχαριστώ που θεωρεί πως είμαι υπεύθυνος που δεν πήρε εκπομπή στην τηλεόραση, αλλά δεν συμβαίνει. Ποτέ δεν μου έχει κατατεθεί κάποια πρόταση -που δεν είμαι και τίποτα για να μου κατατεθεί κάποια πρόταση- που να λέει να έχουμε τον Σεφερλή και να πω όχι. Ποτέ! Ποτέ»!

Γελάει ο Βαγγέλης Περρής με το χιούμορ του Μάρκου Σεφερλή; «Εγώ γελάω πάρα πολύ! Είναι και ένα αστείο οικογενειακό μας. Όταν λέω ένα αστείο που δεν είναι καλό, μου λένε τα παιδιά: «Ποιος είσαι ο Σεφερλής;» Μετέχει στη συζήτησή μας με τελείως καλόβολο τρόπο».

Δείτε τι ακριβώς είπε: