Η απάντηση του Ιβάν Σβιτάιλο για τις τρυφερές φωτογραφίες με την Βασιλική Τρουφάκου

«Όταν ξαφνικά προβάλλεται μια δική σου, πολύ προσωπική στιγμή...»

Πριν λίγο διάστημα οι φωτογραφίες του Ιβάν Σβιτάιλο και της Βασιλικής Τρουφάκου που δημοσίευε το περιοδικό Hello έδειχναν τους δυο τους σε τρυφερές στιγμές. Οι δυο τους τότε συμπρωταγωνιστούσαν στην θεατρική παράσταση Rocky Horror Show, ενώ είχαν ξεκινήσει γυρίσματα και για τη σειρά Κάτω Παρτάλι στο οποίο ξεκίνησε να εμφανίζεται πρόσφατα ο Ιβάν Σβιτάιλο. Λίγες ημέρες μετά η Βασιλική Τρουφάκου είχε απαντήσει για τις φωτογραφίες, ενώ τώρα ο Ιβάν Σβιτάιλο κάνει τις δικές του δηλώσεις στο περιοδικό Hello και στην Τζοβάννα Βλαχαβα.

Ένιωσες άβολα όταν πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησαν τρυφερά ενσταντανέ από βραδινή έξοδο σου με τη συνάδελφο σου, Βασιλική Τρουφάκου, αφήνοντας υπονοούμενα ότι μπορεί να είστε κάτι παραπάνω από φίλοι;

«Ναι, βέβαια. Όταν ξαφνικά προβάλλεται μια δική σου, πολύ προσωπική στιγμή, χωρίς να το έχεις επιλέξει, νιώθεις άβολα. Από την άλλη, με τη Βασιλική ήμασταν σ’ ένα δημόσιο χωρο, με πολύ κόσμο, και η έκθεση ήταν δική μας απόφαση.

Δε με ενόχλησε η έκθεση, ότι δηλαδή ήμουν έξω μαζί με το συγκεκριμένο άνθρωπο, αλλά το γεγονός ότι ένα σύστημα που έχει τεράστια επιρροή και δύναμη στην κοινή γνώμη, πρόβαλε κάποιες προσωπικές μου στιγμές, για τις οποίες μάλιστα, μετά έπρεπε να δικαιολογηθώ ή να απαντήσω, αν με ρωτούσαν. Όχι, δε θα το κάνω αυτό. Ξέρω ότι τα ΜΜΕ είναι κομμάτι της δουλειάς μου και γι’ αυτή μιλάω.

Τώρα, αν ένα μέρος των μέσων ενδιαφέρεται να μάθει ποια είναι η σύντροφος μου αυτό το διάστημα ή γενικότερα τι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή, δεν με απασχολεί.»