Η απάντηση του Χρήστου Παναγιωτόπουλου για την απουσία της Όλγας Τρέμη από το δελτίο

Τι έγραψε ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του MEGA και τι σχολίασε στο facebook;

Με αφορμή τις φήμες περί απομάκρυνσης της Όλγας Τρέμη από το κεντρικό δελτίο του MEGA, λόγω της άδειας που έχει αυτές τις μέρες, ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος έγραψε το παρακάτω κείμενο στο aixmi.gr:

«Η Όλγα Τρέμη θα λείψει αυτή την εβδομάδα από τις ειδήσεις του Μega. Βρίσκεται στο Λονδίνο μαζί με τον γιο της και αναμένεται να επιστρέψει στη θέση της, στη Μεσογείων, την επόμενη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου.

Το κεντρικό δελτίο του Μεγάλου Καναλιού θα παρουσιάσει απόψε ο Νίκος Στραβελάκης, ο οποίος -για το λόγο αυτό- έλειψε το Σαββατοκύριακο και τον αντικατέστησε η Μαρία Σαράφογλου.

Τι σημαίνουν όλα αυτά;
Ότι οι μονίμως σεναριολογούντες πάλι θα απογοητευθούν.
Ας κάνουν υπομονή.

Κάποια άλλη στιγμή η Όλγα Τρέμη θα ξαναλείψει με άδεια, οπότε θα μπορέσουν να ξαναγράψουν ότι «τρίζει η καρέκλα της», «αντικαθίσταται» κλπ…

Με την ίδια δημοσιογραφική εγκυρότητα, όπως όλες τις φορές…»

Ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του MEGA ανάρτησε και στο λογαριασμό στο facebook το κείμενο και συμπλήρωσε το εξής σχόλιο:

«Λείπει μια εβδομάδα η Τρέμη μαζί με το γιο της και γίνεται χαμός… «Τη διώχνουν», τη «βάζουν στο περιθώριο» κλπ. Τι σημασία έχει αν επιστρέφει πάντα και συνεχίζει τη δουλειά της; Αυτοί εκεί το χαβά τους… ΄Γιατί, άραγε, δε λένε τα ίδια όταν λείπουν με άδεια οι κεντρικοί παρουσιαστές άλλων σταθμών; Χωριό που φαίνεται κολαούζο δε θέλει, που έλεγε και η γιαγιά μου…»

Διαβάστε ακόμα:

Η τηλεθέαση του δελτίου του MEGA χωρίς την Όλγα Τρέμη

Χωρίς την Όλγα Τρέμη ξεκινάει η τηλεοπτική εβδομάδα