Η απάντηση της Ζήνας Κουτσελίνη για τη νέα επίθεση Ουγγαρέζου – Συνατσάκη

Η ενόχληση της παρουσιάστριας από τα σχόλια για την κόρη της.

Δημήτρης Ουγγαρέζος και Μαίρη Συνατσάκη εξαπέλυσαν νέα επίθεση μέσα από το Spata Live κατά της Ζήνας Κουτσελίνη χρησιμοποιώντας την συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «YOU».

«Και θέλω να κλείσω, να μην σας απασχολώ περισσότερο, με μία ερώτηση για την κόρη της την Έμμα. Την ρωτάω η Τίνα, «Αν η κόρη σου θέλει να γίνει παρουσιάστρια τι θα πεις;» Και λέει η Ζήνα «Μου το έχει πει. Έχει βρει και εκπομπή μαγειρικής που θα παρουσιάζει. Και το σήμα αυτής της εκπομπής έχει βρει που θα είναι ένα παιδικό τραγούδι. Θα μαγειρεύει η Έμμα, εγώ θα την βοηθάω στις συνταγές και η γυναίκα που έχουμε στο σπίτι θα πλένει τα πιάτα.» I rest my case» είπε η Μαίρη Συνατσάκη πετώντας το περιοδικό και «σφραγίζοντας» τα λεγόμενα της Ζήνας Κουτσελίνη με ένα «Πες το Χρυσόστομη».

«Εγώ ξέρω πως θα λεγόταν αυτή η εκπομπή μαγειρικής πάντως με την Έμμα… «Αίμα να σε πάει» συνέχισε ο …κυματοθραύστης Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Μετά τη σφοδρή και εκτεταμένη επίθεση, η απάντηση της Ζήνας Κουτσελίνη δεν άργησε να έρθει, ε την παρουσιάστρια να δείχνει ιδιαιτέρως ενοχλημένη γύρω από ό,τι ειπώθηκε για την κόρη της: «Όταν θίγουν το παιδί σου τότε τα πράγματα παίρνουν άλλο δρόμο…» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.