Η Αγγελική τελικά θα ανοίξει την πόρτα του ΣΚΑΙ; Τι λέει η ίδια σε συνέντευξή της ;

Διαβάστε περισσότερα!

 Βλέπετε, οι συζητήσεις που είχε η δημοσιογράφος με το κανάλι από τον περασμένο Μάρτιο προς στιγμή είχαν παγώσει και τώρα; Τώρα από ότι δείχνουν τα τηλε-φαινόμενα, αναθερμάνθηκαν!

Αποτέλεσμα; Από ότι όλα δείχνουν το Φως στο τούνελ θα ανάψει του χρόνου μέσα από το κανάλι του Φαλήρου! Οσο για το τι δηλώνει η ίδια μέσα από συνέντευξή της στο Τηλέραμα; Δεν επιβαιώνει την είδηση, ούτε όμως, και την διαψεύδει!

“Μου έχει κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση που παρά τα 17 χρόνια που μετράει το “Φως στο Τούνελ”, δεν εμφανίζει τέτοια στοιχεία κόπωσης ώστε οι θεατές να το βαρεθούν. Από την άλλη, φταίει και το κράτος πρόνοιας, που είναι ανύπαρκτο, επομένως οι άνθρωποι πιθανόν να βασίζονται σε μεγάλο βαθμό σε μια τέτοια εκπομπή.

Η αλήθεια είναι πως είμαι σε επαφή με κάποιους τέτοιους ανθρώπους για να δούμε αν θα καταφέρουμε να επαναφέρουμε το “Φως” στην οθόνη τη νέα σεζόν. Ως επαγγελματίας όμως, σιχαίνομαι τις δήθεν “διαρροές”, ότι μιλάω δηλαδή με εκείνον ή τον άλλον ή πως σφάζονται στην ποδιά μου παλικάρια. Αυτά στις μέρες μας είναι ανόητες φαντασιοπληξίες.

Εμένα μου αρέσει να τα λέω ωμά, οπότε όταν έρθει η ώρα να ανακοινώσω κάτι σίγουρο, θα το κάνω”.

Νάνσυ Νικολαΐδου