Η Αγγελική Νικολούλη στο «Μες στην καλή χαρά»!

Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου η Άση Μπήλιου θα είναι κοντά μας για να μας πει πώς θα εξελιχθεί το 2014 για τα 12 ζώδια, σε οικονομικό, επαγγελματικό και ερωτικό επίπεδο.

Η Σοφία Βογιατζάκη και ο Πατρίκιος Κωστής, οι ηθοποιοί από τις «Φόνισσες της Παπαδιαμάντη», μας μιλούν για την παράσταση, τη συνεργασία και τη ζωή τους.  Ο Κώστας Καραφώτης θα μας ανεβάσει μουσικά τη διάθεση με τις επιτυχίες του. Η Κατερίνα Καραβάτου επισκέπτεται το Καλλιμάρμαρο με τον Νίκο Μάνεση, όπου ως ακοντιστής του Παναθηναϊκού πριν 40 χρόνια, έμαθε τι σημαίνει ζωή.  Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επισκέπτεται το Κέντρο Βρεφών Μητέρα, όπου φιλοξενούνται εγκαταλελειμμένα παιδιά μέχρι να βρεθεί μία οικογένεια να τα υιοθετήσει. 

Την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Ευαγγελία Μουμούρη, που πρωταγωνιστούν στην παράσταση «Άντρες έτοιμοι για όλα», μιλούν για τους άντρες, τη ζωή τους και αποδεικνύουν ότι και οι γυναίκες είναι εξίσου έτοιμες…  Η Αγγελική Νικολούλη, η Μις Μαρπλ της ελληνικής δημοσιογραφίας, σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές της εμφανίσεις, έχει διάθεση για αποκαλύψεις.  Η Ελένη Πέτα θα γεμίσει το πρωινό της Κυριακής με τα τραγούδια της.
Τέλος, όλες οι Διάσημες Κόντρες του 2013 που θα ξανανάψουν φωτιές στο «Μες στην καλή χαρά».