Η Αγγελική Νικολούλη στο «Μες στην καλή χαρά»!

Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου η Άση Μπήλιου θα είναι κοντά μας για να μας πει πώς θα εξελιχθεί το 2014 για τα 12 ζώδια, σε οικονομικό, επαγγελματικό και ερωτικό επίπεδο.

Η Σοφία Βογιατζάκη και ο Πατρίκιος Κωστής, οι ηθοποιοί από τις «Φόνισσες της Παπαδιαμάντη», μας μιλούν για την παράσταση, τη συνεργασία και τη ζωή τους.  Ο Κώστας Καραφώτης θα μας ανεβάσει μουσικά τη διάθεση με τις επιτυχίες του. Η Κατερίνα Καραβάτου επισκέπτεται το Καλλιμάρμαρο με τον Νίκο Μάνεση, όπου ως ακοντιστής του Παναθηναϊκού πριν 40 χρόνια, έμαθε τι σημαίνει ζωή.  Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επισκέπτεται το Κέντρο Βρεφών Μητέρα, όπου φιλοξενούνται εγκαταλελειμμένα παιδιά μέχρι να βρεθεί μία οικογένεια να τα υιοθετήσει. 

Την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Ευαγγελία Μουμούρη, που πρωταγωνιστούν στην παράσταση «Άντρες έτοιμοι για όλα», μιλούν για τους άντρες, τη ζωή τους και αποδεικνύουν ότι και οι γυναίκες είναι εξίσου έτοιμες…  Η Αγγελική Νικολούλη, η Μις Μαρπλ της ελληνικής δημοσιογραφίας, σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές της εμφανίσεις, έχει διάθεση για αποκαλύψεις.  Η Ελένη Πέτα θα γεμίσει το πρωινό της Κυριακής με τα τραγούδια της.
Τέλος, όλες οι Διάσημες Κόντρες του 2013 που θα ξανανάψουν φωτιές στο «Μες στην καλή χαρά».

close button

Κάντε Like: Zappit.gr στο Facebook