Η Αγγελική, η Ναταλία και η τηλεθέαση της Παρασκευής

Όταν υπάρχει καλή τηλεόραση, το κοινό διχάζεται...

Τι συνέβη όταν η «Μις Μαρπλ» της ελληνικής τηλεόρασης συνάντησε την ήρεμη δύναμη της ψυχαγωγίας; Τα βράδια της Παρασκευής απέκτησαν άλλο νόημα για όσους επιλέγουν να μείνουν σπίτι -τελευταία είναι αρκετοί- με παρέα τη συσκευή που βρίσκεται στο σαλόνι τους.

Μετά από αρκετές τηλεοπτικά «νεκρές» Παρασκευές που …απολαύσαμε τα τελευταία χρόνια, δύο κυρίες ανέλαβαν φέτος την ευθύνη να επαναφέρουν στη νύχτα της τελευταίας εργάσιμης ημέρας της εβδομάδας, λίγη από τη χαμένη της αίγλη. Η Αγγελική Νικολούλη, μετά την αναγκαστική αποχή της από την τηλεόραση λόγω ALTER και την επιστροφή της στον ALPHA την περασμένη τηλεοπτική σεζόν, έφερε μαζί της και το κοινό που την ακολουθεί πιστά τα τελευταία 18 χρόνια. Η Ναταλία Γερμανού άφησε πίσω της την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου και πραγματοποίησε το πολυπόθητο για την ίδια, αλλά και για τους φαν της, βραδινό βήμα με μπόλικο φρεσκοτριμμένο αλατοπίπερο. 

Το Φως Στο Τούνελ διανύει ίσως την καλύτερή του -από άποψη δομής, περιεχομένου και αισθητικής- σεζόν. Η Αγγελική Νικολούλη σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον που δείχνει να της ταιριάζει πολύ, προσεγγίζει τις υπόθεσεις της με μεγαλύτερη άνεση, λιγότερη νευρικότητα, αλλά με τον ίδιο επαγγελματισμό που τη διακρίνει σε όλη την πορεία της μέχρι τώρα.

Η Γερμανού Ξανάρχεται και σταδιακά γίνεται αυτό που μας υποσχέθηκε στην αρχή της σεζόν, μετά τη μεταγραφή της στον ΑΝΤ1: αλιευτής άγνωστων πτυχών της ζωής του εκάστοτε καλεσμένου της, χρησιμοποιώντας τη γνώση και το ήθος της και όχι …βία -όπως συνηθίζεται στην τηλεόραση του σήμερα. 

Με τηλεθέαση στο σύνολο για το «Η Γερμανού Ξανάρχεται»17% και για το «Φως στο Τούνελ» 24%, η Αγγελική Νικολούλη δείχνει να διατηρεί το προβάδισμά στους πίνακες μετρήσεων της Nielsen. Το δυναμικό κοινό ηλικών 15 – 44 όμως, φαίνεται πως μοιράζεται ανάμεσα στις δύο εκπομπές και το βράδυ της χθεσινής Παρασκευής έδωσε ποσοστά 19,3% και 19,4% αντίστοιχα.

Τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο λοιπόν, καθώς όλοι οι καλοί χωράνε στη late night ζώνη…

Γιώργος Σκρομπόλας

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

Διαβάστε ακόμα:

Ξέσπασε σε κλάματα η Ελεονώρα Μελέτη στη Ναταλία Γερμανού!

Τι είπε στον αποχαιρετισμό της για τις γιορτές η Αγγελική Νικολούλη;

Αυτά είναι τα χρήματα που πήρε η Ελεονώρα Μελέτη για να παρουσιάσει τον Πρωινό Καφέ