Η αγωνία κορυφώνεται…

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις στα αγαπημένα σας σίριαλ!

17:00 ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΓΜΕΣ – ΑΝΤ1

Επεισόδιο 88: Ο Χάρης ζητάει συγγνώμη απ’ τη Ζωή που τη χτύπησε, αλλά εκείνη τον διώχνει. Ο Κωνσταντίνος πιστεύει πως χρειάζονται τη βοήθεια του Νικόλα για να πάρουν το όπλο του Χάρη, όμως η Ζωή δεν θέλει να τον ανακατέψει. Η Ναταλία προκειμένου να κάνει το σωστό σχετικά με τις μετοχές, ζητάει τη συμβουλή του Στέφανου. Ο Δημοσθένης παραιτείται απ’ τη διοίκηση της κλινικής, κάνοντας τη Λήδα να νιώσει ανασφαλής. Ο Νικόλας δέχεται να βοηθήσει τη Ζωή και τον Κωνσταντίνο κι έτσι, καταστρώνουν το σχέδιό τους, ενώ η Στέλλα τηλεφωνεί στον Στέφανο και του λέει πως θέλει να του αποκαλύψει κάτι πολύ σημαντικό!

18:00 ΜΟΙΡΑΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ – MEGA

Επεισόδιο 52: Η ατμόσφαιρα στο σπίτι της Εντά έχει βαρύνει πολύ, με τη Μελντά να της επιτίθεται διαρκώς και την Τουρκιάν να τη μαλώνει για την εμμονή της με τον «Χακί». Γι'αυτό και αποφασίζει να ακολουθήσει τον Χαρούν που εγκαταλείπει το πατρικό του, μετά από τη σύγκρουσή του με τον Φεγιάζ. Η Τουρκιάν, όμως, έχει αποφασίσει να μάθει ποιος είναι αυτός ο «Χακί» που έχει πάρει το μυαλό της κόρης της και την παρακολουθεί. Αυτό που θα αντικρύσει θα την συνταράξει!

19:00 ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ – MEGA

Επεισόδιο 122: Η αγωνία για τον 'Αρη κορυφώνεται καθώς ο Δημήτρης ξεκινά να δώσει τα λύτρα. Η Αλεξάνδρα στα όρια της αντοχής της, η Χρύσα το ίδιο… Η 'Ελσα εγκαταλείπει τον Στράτο και τη φάρμα κρυφά, ενώ η Κρίστη σχεδιάζει την εκδίκηση που θα πάρει απ' τον Γρηγόρη. Η Νάνσυ, με τη βοήθεια της Σάννυ, ετοιμάζεται για το ταξίδι της στο Παρίσι. Η Φαίη συμπαραστέκεται στην Αλεξάνδρα και τη Χρύσα και η Βίκυ στον Δημήτρη που οδηγεί για να συναντήσει τους απαγωγείς… Ο Κίμωνας τηλεφωνεί στην Αλεξάνδρα, που κοντεύει να τρελαθεί από την αγωνία και της εύχεται καλή επιτυχία. Ο Δημήτρης πηγαίνει στο σημείο του ραντεβού με τα λεφτά, ενώ ταυτόχρονα η Τάνια παρακολουθεί με πομπό τη διαδρομή που ακολουθεί ο Δημήτρης. Στο μεταξύ, οι απαγωγείς αποκαλύπτουν στον 'Αρη ότι έχουν σκοπό να πάρουν τα λεφτά, όχι όμως και να τον παραδώσουν στον πατέρα του…

Διαβάστε ακόμα:

Φινάλε και για τη σειρά «Πίσω στο σπίτι»!