Happy Day: Σάρωσε σε τηλεθέαση η εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στην πρωινή ζώνη

Μπήκε με το δεξί τη Δευτέρα, αλλά την Τρίτη φαίνεται πως πάτησε γερά και με τα δύο πόδια. Η ψυχαγωγία εισβάλει στην πολύ πρωινή ζώνη, διεκδικεί και κερδίζει το κομμάτι της και η πίτα μοιράζεται ξανά. Το Happy Day ταράζει τα νερά της ενημέρωσης και από υπολογίσιμος αντίπαλος, τώρα, διεκδικεί την πρωτιά.

Τα νούμερα τηλεθέασης της πρωτης εκπομπής ήταν υψηλά. Τα νούμερα τηλεθέασης στη δεύτερη εκπομπή κινήθηκαν ακόμα υψηλότερα. Συγκεκριμένα, το Happy Day την Τρίτη σημείωσε στο σύνολο τηλεθέαση 18,2%, φτάνοντας μέχρι και το 22,1% μεταξύ 10:00 – 10:30. Στο διάστημα 08:00 – 10:00 οι ενημερωτικές εκπομπές σημείωσαν: Κοινωνία Ώρα MEGA – 20,2%, Πρωινό ΑΝΤ1 – 19,1%, Πρώτη Γραμμή – 13,7%, Έξι με Δέκα – 6,1%.

Εκεί που η διαφορά που χώρισε την Σταματίνα Τσιμτσιλή από τους αντιπάλους της απέκτησε… μεγάλες διαστάσεις, ήταν στο δυναμικό κοινό. Το Happy Day συγκέντρωσε το 29,5% του τηλεοπτικού κοινού, αγγίζοντας ακόμα και το 35,4%! Για τις υπόλοιπες εκπομπές και μεταξύ 08:00 – 10:00, τα μηχανάκια μέτρησης της Nielsen κατέγραψαν: Κοινωνία Ώρα MEGA – 18,2%, Πρώτη Γραμμή – 16,8%, Πρωινό ΑΝΤ1 – 4,7%, Έξι με Δέκα – 2,9%.

Βέβαια, οι ισορροπίες θα αλλάξουν με την επιστροφή του Γιώργου Παπαδάκη την επόμενη εβδομάδα. Ωστόσο, η Σταματίνα έχει δείξει ήδη τα δόντια της…

Γιώργος Σκρομπόλας

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων

Διαβάστε ακόμα:

Δεν υπάρχει! Ο Φραγκολιάς καθυστέρησε να πάει στη δεύτερη εκπομπή!