Happy Day: Επιστρέφει η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τρίωρη διάρκεια

Αυτές τις μέρες γυρίζεται το τρέιλερ της εκπομπής...

Οι Happy Days του καλοκαιριού -όσες ήταν αυτές- πλησιάζουν στο τέλος τους και τα τηλεοπτικά πρόσωπα ετοιμάζονται να μπουν ξανά σε θέση μάχης. Για όσους, βέβαια, βγήκαν νικητές από τις μάχες της περασμένης τηλεοπτικής σεζόν, τα πράγματα θα είναι λίγο πιο εύκολα στο σημείο εκίνησης της φετινής κούρσας…

Έχοντας απέναντί της τέσσερις αντιπάλους ενημέρωσης, η πρωινή εκπομπή του Alpha κατάφερε πέρυσι να σαρώσει την τηλεθέαση στο δυναμικό κοινό και να μεταφέρει τους περισσότερους τηλεθεατές ηλικίας 15-44 στην Κάντζα. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Ελένη Τσολάκη, ο Δημήτρης Παπανώτας και ο Κώστας Φραγκολιάς, με την Μαίρη Παλιαλέξη στην αρχισυνταξία και όλη την ομάδα επί ποδός, ετοιμάζουν τώρα την επιστροφή τους στην καθημερινότητά μας.

Το Happy Day κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στις 8 το πρωί, με στόχο να χαρίσει χαμόγελα, αλλά και να μεταφέρει όλα τα νέα από την επικαιρότητα, με τρόπο που μόνο η συγκεκριμένη παρέα μπορεί. Προτάσεις για εξόδους, ταξίδια, μόδα, ομορφιά και γεύση, πικάντικα σχόλια και αποκαλύψεις για τους εκπροσώπους της showbiz θα βρίσκονται θα συμπεριληφθούν στο μενού της εκπομπής. 

Με τις εξελίξεις στην επικαιρότητα να τρέχουν με γρήγορους ρυθμούς, ο Δήμος Βερύκιος και ο Πέτρος Κουσουλός θα σχολιάζουν και φέτος οτιδήποτε συμβαίνει με το μοναδικό τους τρόπο.

Το Happy Day, μέχρι τον Οκτώβριο που θα ξεκινήσει το υπόλοιπο πρόγραμμα του Alpha, θα έχει τρίωρη διάρκεια, από τις 08:00 έως τις 11:00. Το τρέιλερ της εκπομπής θα γυριστεί την Τετάρτη 26 Αυγούστου, έτσι ώστε όλα να είναι έτοιμα για την πρεμιέρα που θα γίνει σε δύο εβδομάδες από σήμερα.

Γιώργος Σκρομπόλας