Γυναίκες: Η ανακοίνωση του Epsilon για την αποχώρηση Παπαβασιλείου – Βογιατζάκη

Ξεκινά νέα εκπομπή η Παπαβασιλείου;

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα έγινε γνωστό πως η Έλενα Παπαβασιλείου και η Σοφία Βογιατζάκη αποχωρούν από την εκπομπή «Γυναίκες» του Epsilon. Με ανακοίνωση του ο σταθμός επιβεβαιώνει την αποχώρηση τους και τις αλλαγές στον προσανατολισμό της εκπομπής, ενώ σύμφωνα με όσα αναφέρονται η Έλενα Παπαβασιλείου βρίσκεται σε συζητήσεις με το κανάλι για την υλοποίηση νέας εκπομπής.

Η ανακοίνωση του σταθμού
«Ανανεωμένο concept από σήμερα για τις « Γυναίκες» του E TV!
Με περισσότερο κοινωνικό προσανατολισμό η εκπομπή ανοίγει «φακέλους» με όσα απασχολούν καθημερινά τον σύγχρονο κόσμο μας. Εξειδικευμένοι επιστήμονες αναλαμβάνουν με μόνιμες στήλες να μας ενημερώνουν για θέματα ψυχολογίας, ιατρικής και όχι μόνο, ενώ στο πλαίσιο αυτής της ανανέωσης ενισχύεται και η δημοσιογραφική της ομάδα.
Η Νόνη Δούνια και η Δέσποινα Καμπούρη αναλαμβάνουν πλέον το τιμόνι της εκπομπής. Οι αγαπημένες μας Σοφία Βογιατζάκη και Έλενα Παπαβασιλείου- για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία- συμφώνησαν με τη Διοίκηση του E TV ότι αποχωρούν από την εκπομπή. Η Σοφία θα αφιερώσει τον ήδη πιεσμένο χρόνο της στη μεγάλη της αγάπη το θέατρο αφού οι πρόβες για τη νέα παράσταση το «Τσακ μπαμ» έχουν ενταθεί ενώ η Έλενα παραμένει σε επαφή με το σταθμό για την υλοποίηση της πρότασης της για μια νέα εκπομπή.
Το E TV τις ευχαριστεί θερμά για την έως τώρα καλή συνεργασία.»