Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Δέχτηκα μεγάλη μείωση στο μισθό μου

Διαβάστε όσα αποκάλυψε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου!

O Γρηγόρης Αρναούτογλου μιλάει για το συμβολαιό του στο MEGA, τους παπαράτσι που δεν σταμάτησαν να τον κυνηγάνε το καλοκαίρι και  για την Κατερίνα.

 Λένε ότι σου έχει γίνει μεγάλη μείωση μισθού, είναι αλήθεια;

«Είναι αλήθεια ότι έχω χάσει πολλά χρήματα σε σχέση με παλαιότερα συμβόλαια. Αντιλαμβάνομαι όμως την κατάσταση και με το Mega έχω μια εξαιρετική σχέση. Ήταν πολύ γαλαντόμοι μαζί μου όταν μπορούσαν κι έτσι δεν μπορώ να κάνω παράπονα τώρα που τα πράγματα είναι στριμωγμένα.»

Δεν σε ενοχλούσαν οι παπαράτσι, που ήταν συνέχεια φέτος το καλοκαίρι στη Νάξο;

«Πάντα με ενοχλούν, αλλά έχω συμβιβαστεί πια με την ευχή που έκανα πριν 12 χρόνια. » Γαμώτο, να γίνω κι εγώ εξώφυλλο μια μέρα». Αφού λοιπόν το ευχήθηκα  και τώρα που συμβαίνει, πως μπορώ να πω ότι με ενοχλεί; Θέλω να πω και κάτι όμως: είναι μεγάλη μπούρδα αυτό που λένε κάποιοι ότι μπορείς να προστατεύσεις την προσωπική σου ζωή. Δεν μπορείς. Αν αποφασίσουν οι παπαράτσι να σε κυνηγήσουν, θα σε βρουν . Όσους δεν τους έχω φωτογραφίσει είναι γιατί δεν τους ενδιαφέρει να τους κυνηγήσουν»

Η Κατερίνα έκανε αυτό που λες εσύ ότι θέλεις να κάνεις τόσα χρόνια: να φύγεις από την Αθήνα και να ζήσεις στην περιφέρεια;

«Ναι, και τη θαυμάζω πολύ που το έκανε. Εγώ όλο το λέω και δεν το κάνω. Αποφάσισα, όμως, να σταματήσω να λέω μεγάλες κουβέντες. Δεν θα ξαναπώ ότι θέλω να φύγω από την Αθήνα και φυσικά δεν πρόκειται να μιλήσω ξανά για γάμο και παιδιά σε συνέντευξη.»

Η αλήθεια είναι ότι το έχεις πει πολλές φορές.

«Είδα μια μέρα σε εκπομπή του Φώτη και της Μαρίας ένα βιντεάκι που έδειχνε πόσες φορές είχα πει ότι θέλω να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια. Έπαθα σοκ και είπα: «Μ@@@@α σταμάτα το, είναι γελοίο»

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ από την Νάνσυ Ζαμπετόγλου
 
Διαβάστε ακόμη

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Βρέθηκε στην άμμο παίζοντας beach volley

Αρναούτογλου – Κ. Κόκλα: Το TLIFE στο ξέφρενο γλέντι τους στους δρόμους της Νάξου!

Πάτρας: «Ο Γρηγόρης είναι φουλ ερωτευμένος»!

Αρναούτογλου – Κ. Κόκλα: Το TLIFE στο ξέφρενο γλέντι τους στους δρόμους της Νάξου!

Πάτρας: «Ο Γρηγόρης είναι φουλ ερωτευμένος»!