Grey’s Anatomy: Πρεμιέρα 9ου κύκλου!

Το κανάλι FOXlife, που προβάλλεται στη Nova, διοργάνωσε ένα VIP private screening στο Odeon Kosmopolis, με αφορμή την προώθηση του 9ου κύκλου της σειράς που λάτρεψε το ελληνικό κοινό.

 Ο 9ος κύκλος του Grey’s Anatomy θα προβληθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αποκλειστικά από το Foxlife.Η πρεμιέρα της σειράς έγινε χθες και θα προβάλλεται κάθε Τετάρτη στις 21.00
 

Η FOX International Channels Greece σε συνεργασία με τη Nova διοργάνωσαν ένα πρωτότυπο screening αφιερωμένο στην πιο επιτυχημένη ιατρική σειρά. Οι προσκεκλημένοι της FOX και της Nova, μαζί με τυχερούς συνδρομητές που κέρδισαν διπλές προσκλήσεις, μέσω ειδικού διαγωνισμού της Nova, απόλαυσαν πρώτοι τις συγκλονιστικές εξελίξεις στις ζωές των διάσημων γιατρών του Seattle Grace.

Προσκεκλημένοι από το χώρο του θεάματος, των ΜΜΕ και fans του FOXlife και της Nova είχαν την ευκαιρία να κρατήσουν τις αναμνήσεις τους από τη βραδιά για πάντα, βγάζοντας φωτογραφίες στο ειδικά διαμορφωμένο Grey’s Anatomy Snapbox!

O νέος κύκλος του Grey’s Anatomy σηματοδοτεί μια καινούρια περίοδο στη ζωή των γιατρών μετά το αεροπορικό δυστύχημα που θα προκαλέσει δραματικές, ρομαντικές και θανατηφόρες στιγμές στο νοσοκομείο από το πρώτο επεισόδιο, οι εντυπώσεις των παρευρισκομένων διαβεβαίωσαν ότι η σειρά θα συνεχίσει την τεράστια επιτυχία της και αυτή τη σεζόν.

Κάθε Τετάρτη στις 21:00, μόνο στο FOXlife

Διαβάστε ακόμα

Grey’s Anatomy: Πρεμιέρα απόψε του 8ου κύκλου!

Ψυχαγωγία για όλη την οικογένεια με 29,90€ το μήνα από τη Nova!