Grand Prix Ινδίας την Κυριακή στον Alpha

Διαβάστε περισσότερα...

Ένα πρωτάθλημα μοναδικό, μια μονομαχία επική: Φέτελ ή Αλόνσο; Σε δεκάξι αγώνες φέτος ο Φέτελ έχει κερδίσει τέσσερις φορές, ενώ ο Αλόνσο τρεις. Ο Ισπανός πιλότος έχει ανέβει 9 φορές στο βάθρο, ενώ ο Γερμανός 7, αυτό όμως δεν τον εμπόδισε να πάρει προβάδισμα στη βαθμολογια με 6 βαθμούς, ενώ απομένουν τέσσερις αγώνες και 100 βαθμοί να μοιραστούν, αρχής γενομένης από το Ινδικό GP. Οι Ινδοί αναμένεται να κατακλύσουν τις κερκίδες για να επευφημήσουν την εθνική τους ομάδα, Force India και τον συμπατριώτη τους Ναράι Καρθικέγιαν, που αγωνίζεται με τα χρώματα της HRT.

Στην ωριαία εκπομπή F1 Countdown που προηγείται της μετάδοσης του αγώνα, εκτός από τα καλύτερα στιγμιότυπα των κατατακτήριων δοκιμών μπορείτε να παρακολουθήσετε, μεταξύ άλλων, και μια συνέντευξη του επικεφαλής σχεδιασμού της Ferrari, Νικόλα Τομπάζη. Τι υποστηρίζει για τη μεγάλη αντεπίθεση που σχεδιάζουν οι κόκκινοι στους τελευταίους τέσσερις αγώνες με στόχο την κατάκτηση και των δυο τίτλων;

Στην παρουσίαση της εκπομπής και τη μετάδοση του αγώνα, τον Τάκη Πουρναράκη πλαισιώνουν οι Νίκος Κατσαρός και Πάνος Σεϊτανίδης. Ο Τάκης Τρακουσέλλης που επιμελείται θέματα αυτοκινήτου, μας παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο τετρακίνητο FIAT Panda στην Ιταλία.

F1 Countdown: 10:30
Εκκίνηση αγώνα: 11:30