Γωγώ Τσαμπά: «Όταν με πήρε τηλέφωνο ο Κώστας Δόξας…»

Ποια είναι η πιο ακραία εκδήλωση θαυμασμού που έχει δεχτεί;

Η Γωγώ Τσαμπά σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Τάσο Μεργιάννη, μιλάει -μεταξύ άλλων- για τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει δεχτεί, αλλά και για τη μίμηση του Κώστα Δόξα στο Your Face Sounds Familiar.

Ποια είναι η πιο ακραία εκδήλωση θαυμασμού που έχετε δεχτεί;

Είναι πολλά! Έχω υπογράψει αυτόγραφο σε πλάτη, σε αντρικό στήθος, σε πόδι… Έχουν πιει ουίσκι από τη γόβα μου!

Πώς αισθανθήκατε εκείνη τη στιγμή;

Μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Δεν ντράπηκα, αλλά ένιωσα έβολα. Έγινε την ώρα που τραγουδούσα. Την επόμενη φορά που μου συνέβη, μου είπαν «θα σας επιστρέψουμε το παπούτσι όταν ξανάρθετε». Όντως, όταν ξαναπήγα, μου έδωσαν ένα κουτί και μέσα ήταν το παπούτσι μου. Αυτό έγινε σε ένα πανηγύρι στις Λιβανάτες.

Σε αντίθεση με άλλους συναδέλφους σας, εσείς δεν ενοχληθήκατε όταν είδατε τον Κώστα Δόξα να σας μιμείται στο Your Face Sounds Familiar. Το είδατε και ως διαφήμιση;

Σίγουρα ήταν διαφήμιση και μάλιστα καλή, αφού είπε δύο δικά μου τραγούδια. Με είχαν ενημερώσει ότι επρόκειτο να με μιμηθεί και εκείνη την Κυριακή έμεινα σπίτι μόνο και μόνο για να τον δω. Το χάρηκα απίστευτα, είχα πολλά χρόνια να γελάσω έτσι! Τον ευχαρίστησα δημόσια και μίλησα μαζί του όταν με πήρε τηλέφωνο στη γιορτή μου να μου ευχηθεί.

Διαβάστε ακόμα:

Η απάντηση της Γωγώς Τσαμπά για τη μίμηση του Κώστα Δόξα