Γνωστός τραγουδιστής για την Πάολα: «Δεν είναι σκυλί»!

"Ο Παντελίδης έκανε αυτό που φοβούνται να κάνουν πολλοί τραγουδιστές προκειμένου να παίζουν στα ραδιόφωνα."

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος μιλάει σήμερα στην εκπομπή Movies & Stars, στις 20.00 στον Γιώργο Σατσίδη για την γνωριμία του με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, την Εurovision, τον Παντελή Παντελίδη και την Πάολα.

Για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε λέει χαρακτηριστικά:

«Η μεγαλύτερη μου σχέση ήταν οκτώ χρόνια αλλά δεν κατέληξε σε γάμο. Είμαι υπέρ του γάμου και θα ήθελα να κάνω μια σωστή οικογένεια γιατί δε μεγάλωσα και στην πιο σωστή οικογένεια. Οι γονείς μου είχαν χωρίσει και γενικά είχαμε πολλά προβλήματα οικονομικά και άλλα πολλά που τελικά με έκαναν πιο δυνατό. Ένας λόγος που έχω φτάσει εδώ είναι αυτός».

«Είχα πάει στο μαγαζί που τραγουδάει ο Χατζηγιάννης και τον επισκέφθηκα στο καμαρίνι του. Γελάμε και οι δυο με αυτά που ακούγονται για τις φωνές μας. Εγώ πιστεύω πως έχουμε το ίδιο ύφος στα τραγούδια μας. Θα έκανα και ντουέτο μαζί του»!, λέει ο νεαρός τραγουδιστής για τα όσα ακούγονται γι’ αυτόν και τον Μιχάλης Χατζηγιάννη.

Μίλησε και για το θέμα των ημερών, την Eurovision και απάντησε στην ερώτηση γιατί δεν θα εκπροσωπίση την Κύπρο στον διαγωνισμό.

«Τελικά δεν θα εκπροσωπήσω την Κύπρο στη Eurovision. Μου είχε γίνει μια πρόταση για απευθείας ανάθεση αλλά όταν είδα ότι οι ανάγκες ήταν τεράστιες οικονομικά αλλά και λόγω προγράμματος δικού μου δε θα μπορούσα να ανταπεξέλθω χρονικά, δε μπορούσα να πάω. Θα τραγουδούσα ελληνικό τραγούδι, όσα τραγούδια έχουν πάει με ελληνικό στίχο έχουν πάει πολύ καλά, καλύτερα και από αυτά με αγγλικό. Τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει η Eurovision. Τα τραγούδια είναι πιο ποιοτικά απ’ ότι παλιότερα».

Και τέλος αναφέρθηκε στην Πάολα και τον Παντελή Παντελίδη. Δύο πρόσωπα που προκαλούν ποικίλες αντιδράσεις στον κόσμο.

«Ο Παντελίδης έκανε αυτό που φοβούνται να κάνουν πολλοί τραγουδιστές προκειμένου να παίζουν στα ραδιόφωνα. Τα είπε ωμά και λαϊκά και όχι όπως οι άλλοι που αφαίρεσαν τα ελληνικά στοιχεία από τα τραγούδια κάνοντας τα pop… ο Παντελίδης βγήκε με μια κιθάρα τα είπε και χτύπησε φλέβα. Θα ήθελα να γράψω τραγούδια στην Πάολα, έχει φανταστική φωνή. Είναι εκπληκτικός άνθρωπος. Για τους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς που ακούγονται ένα έχω να πω σίγουρα: Δεν είναι σκυλί! Αντίθετα είναι πολύ πιο άνθρωπος από πολλούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει»!

Διαβάστε ακόμα

Mπεν Αφλεκ και Ορφέας Παπαδόπουλος στο ΜTV

Κατερίνα Στικούδη:»Δεν θέλω να γίνω Μαρινέλλα»

Ποιος Έλληνας παρουσιαστής συνάντησε τον Λάρι Χακμαν πριν φύγει από τη ζωή;

Kiefer Sutherland :»Θέλω περισσότερο από ποτέ να έρθω στην Ελλάδα!»

Ο Έλληνας του Τζέιμς Μποντ…αποκαλύπτει!

ΒΟΥΡΛΙΩΤΗΣ: «Δέχομαι σεξουαλικές επιθέσεις στο Facebook»