Γνωρίστε τους βασικούς χαρακτήρες της νέας σειράς του Mega, «Εκδίκηση»!

Η νέα δραματική σειρά, «Εκδίκηση», έρχεται στο Mega τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου στις 10:30 το βράδυ, ενώ από την Τρίτη 21 του μήνα θα μεταδίδεται καθημερινά στις 6:50 μ.μ.

Πρωταγωνιστεί η Beren Saat, γνωστή στο ελληνικό κοινό από την επιτυχημένη σειρά του Mega, «Fatmagul» και είναι διασκευή της σειράς «Revenge», η οποία μεταδόθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες με μεγάλη επιτυχία και ήταν υποψήφια για πολλά τηλεοπτικά βραβεία – ανάμεσά τους και για Χρυσή Σφαίρα το 2012.

Η ιστορία μας…

Η όμορφη και σαγηνευτική Ντερίν Τσελίκ επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια στο μέρος που γεννήθηκε, για να εκδικηθεί όσους ευθύνονται για την άδικη καταδίκη και το θάνατο του πολυαγαπημένου της πατέρα. Η ιστορία ξεκινά τη στιγμή που ο Αντίλ, ο πατέρας της Ντερίν, θα συκοφαντηθεί για απάτη. Ο ιδιοκτήτης της τράπεζας, στην οποία εργάζεται ο Αντίλ ως διευθυντής, εμπλέκεται σε μια απάτη πολλών εκατομμυρίων και όταν στενεύει ο κλοιός, προκειμένου να καλύψει τα ίχνη του, ρίχνει όλη την ευθύνη στον πατέρα της Ντερίν.

Σε αυτή την πλεκτάνη σημαντικό ρόλο θα παίξει και η γυναίκα που αγαπούσε παράφορα ο Αντίλ. Ο πατέρας της Ντερίν καταδικάζεται και οδηγείται στις φυλακές και η μικρή κόρη του στο ορφανοτροφείο. Πατέρας και κόρη δεν θα ξανασυναντηθούν ποτέ. Η Ντερίν όλα αυτά τα χρόνια, μεγαλώνοντας μόνη της στο ορφανοτροφείο, είχε πειστεί πως ο πατέρας της ήταν ένοχος. Εκείνος, όμως, γράφει ένα ημερολόγιο στο οποίο αναφέρεται με λεπτομέρειες σε όλα τα πραγματικά γεγονότα, ώστε η κόρη του να μάθει κάποτε την αλήθεια.

Δείτε περισσότερα στο TLIFE!