Γνωρίστε το σέξι κορίτσι του Θέμου…Λάουρα

Διαβάστε τι είπε για τον Θέμο και την πρόταση από την Μενεγάκη

 Σε γνωρίσαμε μέσα από τον χορό, από το «Sο you think you can dance», στη συνέχεια σε είδαμε στο Mad και μετά στο Escape. Τι απ’τα τρία είναι πιο κοντά στη Λάουρα;

«Και τα τρία είναι κοντά σε μένα και μου άρεσαν όλα, αλλιώς δεν θα έμπαινα και στη διαδικασία να τα κάνω. Όλα είναι ένα κομμάτι της Λάουρας. Και ο χορός με το Mad συνδέονται, εξαιτίας και της μουσικής! Για τον χορό τρελαίνομαι και η τεχνολογία είναι κάτι που χρησιμοποιώ στην καθημερινότητά μου!»

Όταν έμαθες ότι το Escape δεν θα συνεχιστεί στενοχωρήθηκες;

«Αυτό με το Escape είναι λίγο μπερδεμένο. Δεν έχει κοπεί επίσημα. Υπήρχε μια ελπίδα ότι θα συνεχιστεί κι ότι θα πάρει έγκριση, αλλά εγώ δεν σου κρύβω ότι παράλληλα είχα και κάποιες άλλες προτάσεις. «

Ισχύει ότι είχες προτάσεις από το Made in Star αλλά και από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη;

«Υπήρχαν διάφορες προτάσεις. Όντως κι από αυτές τις δύο εκπομπές. Μιλήσαμε αλλά δεν καταλήξαμε κάπου.»

Τελικά θα είσαι στο πλευρό του Θέμου Αναστασιάδη, στο Όλα! Γιατί επέλεξες αυτή την εκπομπή;

«Ναι, θα είμαι ένα απ’τα κορίτσια του Θέμου! Το ότι διάλεξα τελικά αυτή την εκπομπή, συνδέεται και με τις παραπάνω προτάσεις. Αυτή ήταν η καλύτερη!»

Τι ακριβώς θα κάνεις στο «Ολα»;

«Θα είμαι κανονικά συμπαρουσιάτρια του Θέμου και θα συζητάμε μαζί με τους καλεσμένους. Πιστεύω πως θα έχει πολλή πλάκα!»

Πώς σου φάνηκε ο Θέμος Αναστασιάδης κι ο Βαγγέλης Περής;

«Είναι τέλειοι και οι δύο πραγματικά! Έχουν πολύ χιούμορ και είναι σωστοί επαγγελματίες! Τα σπάνε! (γέλια) Το σημαντικότερο είναι ότι νιώθω ότι μ’έχει αγκαλιάσει κι αυτή η ομάδα κι αισθάνομαι πολύ ωραία! Πιστεύω πως έχω να μάθω πολλά από εκείνους!»


Διαβάστε περισσότερα και δείτε φωτογραφίες στο TLife

Διαβάστε ακόμη: 

To τρέιλερ του Θέμου με τη σέξι Γερμανίδα Λάουρα