Γιώργος Παπαδάκης vs Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μεγάλη μάχη για την πρωτιά στην τηλεθέαση

Τι έδειξαν οι μετρήσεις για όλες τις πρωινές εκπομπές; Ποιον κατάφερε να βγει νικητής;

Με την επιστροφή του Γιώργου Παπαδάκη στο Πρωινό ΑΝΤ1, ολοκληρώθηκε το παζλ των παρουσιαστών της πολύ πρωινής ζώνης για τη φετινή σεζόν. Έξι κανάλια δίνουν τη μάχη τους από νωρίς το πρωί και οι μονομάχοι, άλλοι με όπλα ενημερωτικά και άλλοι με όπλα ψυχαγωγίας έχουν στόχο την πρωτιά. Η πρώτη θέση στο βάθρο του νικητή, όμως, έχει χώρο μόνο για έναν. Ποιος βρέθηκε, λοιπόν, στην κορυφή το πρωί της Δευτέρας;

Στο γενικό σύνολο τηλεθέασης, ο Γιώργος Παπαδάκης δεν δυσκολεύτηκε καθόλου στο διάβα του και κράτησε τη δυναμική του παρά τον υψηλό ανταγωνισμό. Τα μηχανάκια μέτρησης της Nielsen έδειξαν 27,4% για το Πρωινό ΑΝΤ1 και ακολούθησαν: Κοινωνία ώρα MEGA – 20,1%, Happy Day – 16,3%, Πρώτη Γραμμή – 15,9%, Με το καλημέρα – 7,7%, Έξι με δέκα – 7,3%.

Στο δυναμικό κοινό, ωστόσο, τα πράγματα ήρθαν λίγο διαφορετικά. Πρώτη τερμάτισε η εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή με ποσοστό 23,6%. Στη δεύτερη θέση με 17% βρέθηκε η εκπομπή των Λυριτζή – Οικονόμου στον ΣΚΑΪ, η οποία όμως, οφείλει την επίδοσή της στο χρονικό διάστημα 06:00 – 07:00 που βρίσκεται στον αέρα χωρίς ανταγωνισμό. Ο Γιώργος Παπαδάκης συγκέντρωσε 15,7%, οι Καμπουράκης – Οικονομέας 13,2%, η Χριστίνα Λαμπίρη 9,1% και η εκπομπή της ΝΕΡΙΤ 2,9%.

Τα πρώτα συμπεράσματα δείχνουν ότι η μάχη για την πρωτιά φέτος θα παιχτεί μεταξύ ANT1 και ALPHA με το MEGA να διεκδικεί το δικό του μερίδιο και τους υπόλοιπουν να ακολουθούν. Ο διαχρονικός Γιώργος Παπαδάκης που έχει δείξει ότι αντέχει με όλους τους καιρούς και η εναλλακτική Σταματίνα Τσιμτσιλή φαίνεται ότι θα τραβήξουν το κουπί τον φετινό χειμώνα ο οποίος αναμένεται μακρύς και απρόβλεπτος…

Γιώργος Σκρομπόλας

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων (Mega – ANT1 – Epsilon 07:00 – 10:00, Alpha 08:00 – 11:00, ΣΚΑΪ – ΝΕΡΙΤ 06:00 – 10:00)

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης