Γιώργος Παπαδάκης: Παραμένει κανονικά στον ΑΝΤ1

Εντελώς αβάσιμες οι φήμες ότι εγκαταλείπει το κανάλι...

Αναβρασμός επικρατεί στον ΑΝΤ1 μετά τις πρόσφατες απολύσεις τεχνικών κι ενώ το δελτίο ειδήσεων του καναλιού δεν βγαίνει στον αέρα, φήμες ότι αποχωρεί ο Γιώργος Παπαδάκης από τον σταθμό πάνε κι έρχονται. Δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο δημοσιογράφος είναι δυσαρεστημένος από τις απολύσεις των εργαζομένων και τις γενικότερες περικοπες και είναι αποφασισμένος να εγκαταλείψει το κανάλι.

Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες του zappIT, το σενάριο αυτό είναι ανυπόστατο και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να δούμε τον δημοσιογράφο να αποχωρεί από τον ΑΝΤ1. Ο Γιώργος Παπαδάκης συνεχίζει κανονικά με την εκπομπή του -πρόσφατα μάλιστα ανανέωσε και το συμβόλαιό του.

Παραδοσιακά, ο παρουσιαστής βγαίνει στον αέρα μετά τα μέσα Σεπτεμβρίου. Στην περίπτωση που γίνει προκήρυξη εκλογών θα πρέπει να αναμένουμε να τον δούμε νωρίτερα στις οθόνες μας.

Αν υπάρχει κάτι που θα αλλάξει στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, τότε αυτό θα είναι ο τίτλος. Οι σκέψεις που θέλουν να εγκαταλείπεται το «Πρωινό ΑΝΤ1» και να επανέρχεται το «Καλημέρα Ελλάδα» είναι πολύ πιθανό να γίνουν πραγματικότητα.

Γιώργος Σκρομπόλας