Γιώργος Λιάγκας για Αλέξη Τσίπρα: «Τον στείλαμε να κλείσει τη δουλειά γνωρίζοντας ότι θα πονέσει»

«Ε, τώρα ας τον στηρίξουμε»...

Μετά τις τοποθετήσεις των Ευρωπαίων ηγετών που ακολούθησαν τη Σύνοδο Κορυφής της Τρίτης, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε μια σειρά από tweets που έχουν αρκετό ενδιαφέρον.
 
Αρχικά, ο Γιώργος Λιάγκας έγραψε: «Τώρα που τελείωσαν τα ψέμματα, τοποθετήθηκαν όλοι, καταλάβατε τίποτα ή μήπως να ξαναψηφίσουμε; Το πολυετές πρόγραμμα του ΟΧΙ προ των πυλών» και στη συνέχεια σημείωσε: «Πού είστε ρε παιδιά όλοι οι επαναστάτες»;
 

Στη συνέχεια, το ενωτικό μήνυμα του παρουσιαστή ήταν: «Από το ωσανά πήγαμε στο σταύρωσον; Ας αποφασίσουμε. Τον στείλαμε να κλείσει τη δουλειά γνωρίζοντας ότι θα πονέσει. Ε τώρα ας τον στηρίξουμε».

Ενώ λίγο αργότερα έγραψε: «Μήπως το δημοψήφισμα-ανέκδοτο έγινε την προηγούμενη Κυριακή ώστε τώρα που υπάρχει πραγματικό τελεσίγραφο να μην μπορεί να ξαναγίνει; Λέω εγώ».


 
Σήμερα, μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και τους καβγάδες στα τηλεοπτικά παράθυρα, ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε: «Μπορούν να το βουλώσουν όλοι; Ο τόπος δεν χρειάζεται ούτε άλλες δηλώσεις, ούτε διαδηλώσεις. Ενότητα για συμφωνία. Μετά το ταμείο…».