Γιώργος Λιάγκας – Φαίη Σκορδά – Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μυστικός δείπνος για τρεις!

Η συνάντησή τους δεν είχε αίσιο τέλος - Δείτε φωτογραφίες...

Συνάντηση για δείπνο, που θα έδινε ενδεχομένως ευτυχή κατάληξη στη δικαστική τους διαμάχη, πραγματοποίησαν το βράδυ της περασμένης Πέμπτης ο Γιώργος Λιάγκας και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, παρουσία της Φαίης Σκορδά. Οι τρεις τους δείπνησαν στο ιταλικό εστιατόριο Al Bacio στη Βουλιαγμένη, όπου τους απαθανάτισε ο φακός του περιοδικού ΟΚ!.

Η συνάντησή τους φαίνεται να πραγματοποιήθηκε ύστερα από πρόσκληση του ζευγαριού προς την οικοδέσποινα της εκπομπής «Σπίτι μου σπιτάκι μου», λίγο καιρό μετά την πρόσφατη συνέντευξή της στο people, όπου σε σχετική ερώτηση αν την προσέγγισε ο Γιώργος Λιάγκας είχε τονίσει: «Δεν έχει χτυπήσει ποτέ το τηλέφωνό μου ούτε έχω λάβει κάποιο μήνυμα. Θα ήταν πιο τίμιο, θεωρώ, να το κάνει σε προσωπικό επίπεδο από το να το δημοσιοποιεί. Εγώ, όταν έχω να πω κάτι σε κάποιον, δεν βγαίνω να το πω σε όλο τον κόσμο, το λέω στον ίδιο».

Η συνάντηση διήρκεσε δύο ώρες, αλλά -σύμφωνα με πρόσωπο από το περιβάλλον της παρουσιάστριας- «αν και η ίδια πήγε με καλή διάθεση για να λήξει εκεί το θέμα, δεν άκουσε αυτά που περίμενε, οπότε η βραδιά δεν είχε αίσιο τέλος, ώστε να λυθεί η διαμάχη εξωδικαστικά». Ο Γιώργος και η Φαίη, εκείνο το βράδυ αποχώρησαν γύρω στη 01:30, σχεδόν μία ώρα μετά την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Όπως είναι γνωστό, η παρουσιάστρια του Alpha έχει καταθέσει αγωγή εναντίον του Γιώργου Λιάγκα και της Σάσας Σταμάτη, με αφορμή τα σχόλιά τους προς εκείνη στο «Πρωινό», που την είχαν θίξει. Έπειτα από την τελευταία αναβολή, η δίκη έχει οριστεί για τον ερχόμενο Μάρτιο.