Γιώργος Καπουτζίδης: «Βρισκόμαστε σε μια κινούμενη άμμο το τελευταίο διάστημα»

«Εγώ ήμουν πάντα ειλικρινής με τον κόσμο και πολύ ξεκάθαρος.»

Λίγο πριν ξεκινήσει το νέο τηλεπαιχνίδι του MEGA «Δεν έχω λογια» ο Γιώργος Καπουτζίδης μιλά για αυτό το νέο του ρόλο και απαντά σε δημοσιεύματα που ήθελαν την «Εθνική Ελλάδος» να έχει τελειώσει οριστικά μέσα από τη συνέντευξη του στην Έφη Θεοδωρίδου και στο περιοδικό 7ΜέρεςTv.

Όλα αυτά που γράφτηκαν ότι η σειρά τελείωσε, πως τα αντιμετώπισες;

Εγώ ήμουν πάντα ειλικρινής με τον κόσμο και πολύ ξεκάθαρος. Τα είπα πρώτη φορά στη Ναταλία Γερμανού στο «NaMaSte» και μετά τα είπα ξανά στο «JoinUs». Από εκεί και πέρα, δεν φέρω καμία ευθύνη για το τι μπορεί να γράφει ο ένας και ο άλλος, δεν ασχολούμαι καθόλου, ούτε θα σπαταλήσω ένα δευτερόλεπτο για να τους διαψεύσω, γιατί η δουλειά μου δεν είναι αυτή. Η δουλειά μου είναι να κάθομαι στον υπολογιστή και να γράφω μια όμορφη ιστορία, έτσι όπως βγαίνει μέσα από την καρδιά μου.

Οπότε περιμένουμε αυτά τα επτά επεισόδια την επόμενη πλέον σεζόν…
Η αλήθεια είναι ότι σίγουρα θα τα βάλουμε κάτω με το κανάλι και την παραγωγή όταν έρθει η ώρα για να δούμε ακριβώς τι θα κάνουμε και πως θα τα κάνουμε. Κι αυτό γιατί βρισκόμαστε σε μια κινούμενη άμμο το τελευταίο διάστημα. Εγώ λέω αυτή τη στιγμή ποια είναι η πρόθεση όλων. Ελπίζω κι αισιοδοξώ ότι θα τα καταφέρουμε.

Έχοντας μιλήσει μαζί σου αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια, θεωρώ ότι δεν θα έλεγες το «ναι» στο «Δεν έχω λόγια», αν δεν ήταν ένα πρότζεκτ που σου αρέσει.
Έτσι είναι. Και ειδικά φέτος που είχα αποφασίσει μετά από όλο αυτό που έγινε να καθίσω στην Αίγινα να γράψω τα επόμενα επεισόδια και να γράψω και κάτι άλλο που έχω στο μυαλό μου, που με έχει χαροποιήσει πολύ, έσκασε αυτήη πρόταση! Επηρεάστηκα αρκετά από τους ανθρώπους που μου μίλησαν πριν το δω και μου είπαν ότι μου πηγαίνει πάρα πολύ. Όταν λοιπόν, το είδα σκέφτηκα ότι όντως μου πηγαίνει κι αισθάνθηκα άνετα και στις πρόβες. Είναι χαρούμενο, μου αρέσουν οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάζομαι, μου αρέσουν τα τραγούδια που τα έχουμε ακούσει και αγαπήσει όλοι, και μου αρέσει γενικά και ο εαυτός μου εκεί μέσα. Είμαι άνετος, χαρούμενος… είμαι ο εαυτός μου! Και είναι πολύ βασικό αυτό.

Θα έχετε κοινό στο στούντιο;
Και ζωντανό κοινό και ζωντανή ορχήστρα.

Πώς νομίζεις ότι μπορεί να αντιδράσεις το κοινό αν ακούσει και παράφωνους, που μπορεί όμως να ξέρουν τους στίχους;
Μπορεί και να τους συμπαθήσει. Έχω δει ένα επεισόδιο από το αμερικανικό παιχνίδι που ήταν κάποιος παράφωνος, αλλά το κοινό τον υποστήριζε γιατί το έκανε με πολύ πάθος. Δεν ξέρω τι θα κάνουν οι Έλληνες. Στις πρόβες εδώ είδα ανθρώπους ευχάριστους, συμπαθητικούς που τους αρέσει να τραγουδάνε – με το τρακ τους βέβαια – και γενικότερα είδα μια ευχάριστη ατμόσφαιρα.