Γιώργος Γιαννόπουλος: «Από τότε που γεννήθηκα ήμουν ο αδερφός της ανάπηρης»

«Δεν εγκατέλειψα τον άνθρωπο που χτύπησα στο ατύχημα»...

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος εξομολογείται στο περιοδικό ΛΟΙΠΟΝ και τη Ρενέ Σαραντινού…

Το bullying που δέχτηκε στα παιδικά του χρόνια
«Έφαγα bullying από μικρός για την αδεφή μου την Αγγέλω. Από τότε που γεννήθηκα ήμουν ο αδερφός της ανάπηρης, όμως το έκανα προτέρημα. Δεν ήταν ότι με έδειχναν τα παιδιά στο χωριό, αντικειμενικά ήμουν κάτι διαφορετικό. Αυτό το αρνητικό πέρασαν χρόνια για να το κάνω θετικό. Όταν έμενα με τις αδερφές μου στην Αθήνα, έφτασα σε σημείο που την έβαζα σε καφετέριες και την είχα ως υπερηφάνεια. Έκανα το μειονέκτημα πλεονέκτημα».

Το τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη πριν από λίγο καιρό
«Δεν εγκατέλειψα τον άνθρωπο που χτύπησα στο ατύχημα και αυτό το αποδεικνύει η φωτογραφία που υπάρχει στη δικογραφία. Η δίκη έχει οριστεί να γίνει σε 2-3 χρόνια. Έκανα λάθος το οποίο θα με κάνει καλύτερο άνθρωπο στη ζωή μου. Έχω ζητήσει συγγνώμη από το παλικάρι. Ο άνθρωπος χτύπησε, αλλά σηκώθηκε και πήγε σπίτι του, δεν έγινε τίποτα άλλο. Έμεινε σε ατύχημα και δεν έγινε δυστύχημα. Με το παιδί μιλάμε στο τηλέφωνο, έχουμε πολύ καλή σχέση. Ήταν μια άτυχη στιγμή που δεν έγινε δυστυχία.
Με δυόμισι ποτά σε γράφουν. Ήταν ένα ανώδυνο τρακάρισμα και όλο αυτό που έγινε ήταν λόγω της αναγνωρισιμότητας. Δεν ήταν υπερβολή στο μεθύσι. Δεν πίνω, γυμνάζομαι, το αποδεικνύει το κορμί μου».