Γιατί καθυστερεί η κηδεία του Νίκου Χατζηπαύλου – «Βράζουν» οι γονείς του φοιτητή που σκοτώθηκε!

Νέα τροπή στο θρίλερ με τον θάνατο του φοιτητή στην Κάλυμνο, με απόφαση του εισαγγελέα εφετών. Ο Νίκος Χατζηπαύλου σκοτώθηκε μόνος και αβοήθητος...

Ο Νίκος Χατζηπαύλου εξαφανίστηκε στην Κάλυμνο στις 19 Νοεμβρίου και βρέθηκε νεκρός 6 μέρες μετά. Ο ιατροδικαστής που έκανε τη νεκροψία – νεκροτομή στη Ρόδο κατέληξε στο ότι επρόκειτο για δυστύχημα και όχι για δολοφονία. Οι γονείς του 21χρονου όμως αμφισβητούν το πόρισμα και εμφανίζονται πεπεισμένοι πως το παιδί τους, έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας.

[dfp_ads id=236982]

Με απόφαση του εισαγγελέα εφετών δόθηκε η άδεια για να μεταφερθεί η σορός του άτυχου 21χρονου από τη Ρόδο στον Πειραιά και από εκεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία, ώστε να πιστοποιηθεί αν ο ιατροδικαστής που έκανε την νεκροψία και την νεκροτομή ήταν ακριβής στις διατυπώσεις και στις διαπιστώσεις του.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να καθυστερεί κι άλλο η κηδεία του Νίκου Χατζηπαύλου. Ο δικηγόρος της οικογένειας Γιάννης Γλύκας αναφέρει πως ο θάνατος του Νίκου Χατζηπαύλου είναι αποτέλεσμα εγκληματικής  ενέργειας όπως άλλωστε πιστεύουν και οι γονείς του 21χρονου. «Η οικογένεια έχει βάσιμες υποψίες και συγκεκριμένα στοιχεία ότι πρόκειται περί εγκληματικής ενέργειας. Τα υπόλοιπα θα τα λύσει η ανάκριση».

Τι διαπίστωσε ο ιατροδικαστής στη Ρόδο