Γιατί… «γέρασε» ξαφνικά ο Σπύρος Σούλης;

Όλες οι λεπτομέρειες την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου στις 22.00!

Σ’ αυτό το νέο επεισόδιο, ο Σπύρος Σούλης έρχεται «Με το Δεξί» κι αναρωτιέται αν θα συνεχίσει να κάνει την ίδια δουλειά για 50 ακόμα χρόνια. Δεν ξέρουμε αν τελικά αυτό θα συμβεί, ξέρουμε όμως πως πολλοί είναι εκείνοι που θα το εύχονταν!

Την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου, ο Σπύρος Σούλης και η ομάδα του επισκέπτονται την οικογένεια Μουρκάκου, στον Πειραιά. Η νεαρή μητέρα, η Μάγδα, μεγαλώνει μόνη της τα τρία μικρά παιδιά της. Πρόσφατα όμως έμεινε άνεργη και οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει, καθημερινά γίνονται όλο και πιο δυσβάστακτες.

Το σπίτι της οικογένειας είναι ένα κτίριο του 1923. Τα προβλήματα που υπάρχουν στο οίκημα είναι τεράστια, ενώ τα έπιπλα μέσα σε αυτό, σχεδόν ανύπαρκτά. Ο Σπύρος Σούλης θα σταθεί δίπλα στην οικογένεια Μουρκάκου και μαζί με τους συνεργάτες του, θα προσφέρει σ’ αυτούς τους ανθρώπους ό,τι χρειάζονται: ένα σπίτι ανακαινισμένο, ζεστό, λειτουργικό και όμορφο!

Επιπλέον, η εκπομπή θα καλύψει όλες τις ανάγκες τους για super market, για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα. Την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου στις 22:00, τα θαύματα για εκείνους που πραγματικά τα έχουν ανάγκη έρχονται «Με το Δεξί» και πραγματοποιούνται στον ΑΝΤ1!

Διαβάστε ακόμα:

''Με το δεξί''… με την Δέσποινα Καμπούρη!

Αλλάζει μέρα προβολής η εκπομπή ''Με το Δεξί''!

«Με το δεξί» και ''Πρωινό ΑΝΤ1'' μαζί για… καλό σκοπό

Σ. Σούλης: Ήρθε ''με το δεξί'' κι έδωσε άφθονη χαρά ξανά!

Η ελεύθερη πτώση του Σπύρου Σούλη!

«Με το δεξί» για την άνεργη μητέρα και τα δύο παιδιά της