Γιάννης Ζουγανέλης: «Θα κάνουμε ένα σατιρικό μουσικό σόου με τον ΣΚΑΪ»

Τι είπε για όσους επιλέγουν talent shows όπως το Voice για να προβληθούν;

Σε θέση παρουσιαστή στο τηλεπαιχνίδι «Hot Seat» του ΣKAΪ είδαμε φέτος τον Γιάννη Ζουγανέλη, ο οποίος έδωσε το δικό του προσωπικό στίγμα στο τηλεοπτικό πρόγραμμα. Στα σχέδια του καναλιού για τον επόμενο χρόνο όπως ανακοίνωσε ο Γιάννης Ζουγανέλης, σημειώνοντας την καλή συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ, είναι ένα σατιρικό μουσικό σόου που θα προβάλλεται σε εβδομαδιαία βάση.

«Θέλω να σας το αναγγείλω ότι θα κάνουμε με τον ΣΚΑΪ επειδή ούτως ή άλλως έχουμε ένα συμβόλαιο με το κανάλι και πολύ ευγενική συνεργασία και το λέω αυτό. Και μάλιστα που αμειφθήκαμε, γιατί πολύ συνάδελφοι μου δεν έχουν πάρει τα χρήματα που δικαιούνται. Κι αυτό είναι κάτι ας πούμε αυτή την εποχή. Θα κάνουμε ένα σατιρικό μουσικό σόου εβδομαδιαίο. Δεν ξέρω ξέρουμε πότε και πως ακόμα θα υλοποιηθεί. Και τώρα νιώθω ότι ο κόσμος να μπει σε μία διαδικασία να γελάσει, να συνυπάρξει» σημείωσε ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο οποίος ρωτήθηκε και για τα shows όπως το Voice και κατά πόσο ανοίγουν πόρτες στους νέους…

«Δεν υπάρχουν πόρτες. Εγώ δε θα το έκανα ποτέ. Σε έναν δικό μου άνθρωπο δε θα το συμβούλευα ποτέ. Γιατί ανάβουν κάποια φώτα και μετά αν δεν υπάρχει προσωπικότητα να σηκώσει αυτό το βάρος δεν προχωράς. Αυτοί που πετυχαίνουν στη ζωή δεν έχουν πετύχει από την τηλεόραση. Η τηλεόραση έρχεται μετά να καρπωθεί την επιτυχία των όποιων άλλων.»