Γιάννης Ζουγανέλης: «Έβλεπα το παιχνίδι αυτό με τον Σπύρο τον Παπαδόπουλο…»

Δείτε τι είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης για τον προκάτοχο της θέσης του παρουσιαστή στο τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» Σπύρο Παπαδόπουλο.

Φέτος θα τον απολαύσουμε σε ρόλο παρουσιαστή σε μια νέα εκδοχή του γνωστού μας τηλεπαιχνιδιού «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», στο WWTBAM – Hot Seat, μίλησε στο «Καλοκαίρι Παντού» για την εκπομπή, αλλά και για τον Μάρκο Σεφερλή:

Για την εκπομπή:

«Είναι ένα παιχνίδι που είναι γνώσεων, μου προτάθηκε, το αποδέχτηκα. ¨Εχω την πολυτέλεια του χρόνου να το κάνω, γιατί τα προηγούμενα χρόνια δεν είχα χρόνο να το κάνω. Και να παίξουμε ναι, εννοω όχι παλιμπαιδίζοντας, αλλά θα παίξουμε γιατί η ζωή είναι και ένα παιχνίδι. Τώρα ελπίζω να μην αφορά το παιχνίδι μόνο αυτούς που θα έρχονται για να κερδίσουν ένα ποσό, να αφορά και τους τηλεθεατές. Πάντως το έβλεπα το παιχνίδι αυτό με τον Σπύρο τον Παπαδόπουλο και μου άρεσε πάρα πολύ και το παιχνίδι αλλά και ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Ε τώρα θα προσπαθήσω να δώσω το δικό μου το στίγμα.»

Για τον Μάρκο Σεφερλή:

«Το πως το κάνει έχει σημασία. Δεν έχει σημασία τι κάνουμε. Εάν εννοείται για τον Σεφερλή, είναι ένας άνθρωπος που έχει αποδείξει διάφορα πράγματα στο θέατρο και σαν οικοδεσπότης ενδεχομένως να ισορροπήσει μια χαρά. Το πως το κάνει με ενδιαφέρει. Εγώ προσωπικά δε θα μπορούσα να το κάνω, αλλά είναι ζήτημα δικιάς μας ευκολίας».

Δείτε τη συνέντευξη του:

Διαβάστε ακόμα:

Και επισήμως ο Γιάννης Ζουγανέλης στον ΣΚΑΪ