Γιάννης Βόγλης: Η συγκίνηση της Ναταλίας Γερμανού για την απώλεια του

Όσα είπε για τις φορές που τον είχε συναντήσει από κοντά.

Με προβλήματα υγείας νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα ο Γιάννης Βόγλης, ο οποιός άφησε τελικά την τελευταία του πνοή σήμερα το πρωί στο Ιπποκράτειο. Μιλώντας μέσα από την εκπομπή «NaMaSte» η Ναταλια Γερμανού δεν έκρυψε την συγκίνηση της για την απώλεια του, μιλώντας με μεγάλο σεβασμό για τον άνθρωπο που είχε γνωρίσει μέσα από τις συνεντεύξεις που είχαν κάνει στο παρελθόν.

«Δυστυχώς το ελληνικό θέατρο και ο ελληνικός κινηματογράφος είναι πολύ φτωχότεροι σήμερα. Χάσαμε έναν πάρα πάρα πολύ αγαπημένο μας ηθοποιό, ο οποίος νοσηλευόταν για αρκετό καιρό στο νοσοκομείο. Είχαμε μιλήσει για αυτόν πριν από λίγες εβδομάδες αν θυμάστε. Μιλάω δυστυχώς για τον Γιάννη Βόγλη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών. Πριν από λίγο επιβεβαιώθηκε είδηση του θανάτου του και μας στεναχώρησε όλους πάρα πολύ, και εμένα πάρα πολύ, ήταν από τους πολύ αγαπημένους μου, τον είχα συναντήσει, του είχα κάνει και συνέντευξη, μία φορά πέρυσι για το «Μη χανόμαστε» και μία φορά φέτος στο NaMaSte. Ένας άνθρωπος εξαιρετικός, γλυκύτατος, απίστευτου ήθους, μεγάλου ταλέντου. Ένας υπέροχος άνθρωπος έφυγε, εκτός του ότι χάσαμε έναν πολύ ταλαντούχο ηθοποιό. Πραγματικά είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη για αυτό» είπε η Ναταλία Γερμανού καταλήγοντας λίγο αργότερα στα εξής:
«Σαν να τον βλέπω, από τις πιο ωραίες συνεντεύξεις που έχω κάνει ποτέ. Ο τρόπος που μιλούσε, η γλύκα του, η αμεσότητά του. Καλό ταξίδι στον αγαπημένο μας Γιάννη Βόγλη. Να στείλουμε την αγάπη μας στους δικούς του ανθρώπους και τα συλλυπητήρια. Θα μας λείψει πολύ, πραγματικά.»

Ενώ μέσω του προσωπικού τους λογαριασμού στο Facebook, η παρουσιάστρια δημοσίευσε απόσπασμα της συνέντευξης τους στο «Μη Χανόμαστε» γράφοντας: «Είμαι τυχερή που σας γνώρισα. Για 3 ώρες μοιραστήκατε μαζί μου ιστορίες, ήθος, σεμνότητα, αξίες, ουσία, γλυκύτητα, ευαισθησία. Θα μας λέιψετε. Πολύ»