Γιάννης Σπαλιάρας: Και όμως, δεν του άρεσε καθόλου η πρώτη φορά

Ποιο θεωρεί το μεγαλύτερο ταλέντο του;

Ίσως μιλάμε για την ατάκα της χρονιάς ή τουλάχιστον για την ατάκα που σχολιάστηκε όσο καμία άλλη στα Μέσα.

Γιάννης Σπαλιάρας: «Έχω κάνει έρωτα περίπου με τέσσερις χιλιάδες κοπέλες»

Ωστόσο, ο Γιάννης Σπαλιάρας απάντησε και σε άλλες ερωτήσεις του Γιάννη Βίτσα στο περιοδικό ΕΓΩ…

Τι απαντάς σε εκείνους που υποστηρίζουν ότι τον Σπαλιάρα τον παίρνουν σε δουλειές γιατί θέλουν έναν καλλίγραμμο γυμνασμένο άντρα;
Αναμφίβολα η εμφάνιση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Δεν φτάνει όμως η εικόνα για να αντεπεξέλθεις στις απαιτήσεις ενός γυρίσματος. Χρειάζεται πάρα πολλά πράγματα.

Ποιο θεωρείς ότι είναι το μεγαλύτερο ταλέντο σου;
Δεν ξέρω. Μπορώ να σου πω διάφορα πράγματα που με χαρακτηρίζουν. Λατρεύω τη γυμναστική. Είμαι επικοινωνιακός εκ φύσεως και άνετος με τον κόσμο και ως ηθοποιός δεν νομίζω ότι είμαι κακός.

Καβάλησες το καλάμι;
Δεν νομίζω ότι το καβάλησα ποτέ στη ζωή μου. Σ’ αυτό έχει παίξει ρόλο η οικογένειά μου. Με κρατούσαν πάντοτε προσγειωμένο. Οι γονείς μου ποτέ δεν ενθουσιάζονταν με διεθνείς καμπάνιες και φωτογραφήσεις.

Πότε έκανες πρώτη φορά έρωτα;
Στα δεκαπέντε μου με μια Ελληνοαυστραλέζα είκοσι έξι ετών. Βρεθήκαμε στο «Buzios». Με φίλησε στο μαγαζί. Βγαίνοντας έξω, σκεφτόμουν πώς θα έβρισκα το θάρρος να της ζητήσω το τηλέφωνό της. Και τότε εκείνη με ρώτησε «Στο χώρο σου ή στο δικό μου;» Έλειπαν οι γονείς μου στο εξοχικό μας και πήγαμε σπίτι μου. Εκεί έγινε ό,τι έγινε. Δεν κατάλαβα και πολλά πράγματα. Δεν μου άρεσε η πρώτη φορά. Δεν την ήξερα, δεν ένιωθα άνετα, οπότε δεν ήρθε φυσιολογικά.

Είχε γραφεί ότι σου είχαν προτείνει να συμμετάσχεις σε ερωτική ταινία. Είναι αλήθεια;
Όχι. Κάποια στιγμή μού είχε προτείνει η Πετρούλα να κάνουμε ένα ημερολόγιο με ερωτικές στάσεις, αλλά είχα αρνηθεί.