Γιάνης Βαρουφάκης: Γυμναστική στην Αίγινα με κοντό σορτσάκι! – ΦΩΤΟ

Οι γυμνασμένοι τετρακέφαλοι του πρώην υπουργού...

Στην Αίγινα, όπου διατηρεί εξοχική κατοικία με τη σύζυγό του, εικαστικό Δανάη Στράτου, χαλάρωσε το περασμένο Σαββατοκύριακο ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Μετά την εμφάνισή του στη Βουλή με το περιβόητο ροζ boho πουκάμισο με patchwork και λαχούρια το οποίο σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως ακόμα και από τον πρωθυπουργό, ο Γιάνης Βαρουφάκης έφτασε στο νησί φορώντας ένα ακόμα ιδιαίτερο πουκάμισο, ένα μπλε floral. Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού HELLO! τον εντόπισε επάνω στη μηχανή του την ώρα που θα επιβιβαζόταν στο πλοίο για το ησυχαστήριό του.

Το πρόγραμμά του στην Αίγινα δεν περιλάμβανε χαλάρωση, ούτε μπάνια στη θάλασσα, αλλά εργασία πάνω από τον υπολογιστή. Ωστόσο, το Σάββατο το απόγευμα ο πρώην υπουργός βρήκε λίγο χρόνο για να κάνει την αγαπημένη του φυσική δραστηριότητα που τον διατηρεί σε φόρμα και τον αποφορτίζει από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας.

Φορώντας ένα μαύρο σορτσάκι που αποκάλυπτε τους καλογραμμωμένους τετρακέφαλούς του, ο Γιάνης Βαρουφάκης έκανε τζόγκινγκ απολαμβάνοντας τη φύση και ακούγοντας παράλληλα την αγαπημένη του μουσική.

Πηγή: HELLO