Για δεύτερη φορά το Μega έβγαλε δελτίο παρά την στάση εργασίας

Παρά τη στάση εργασίας της ΕΤΙΤΑ το Μega έβγαλε δελτίο!

 Κανονικά βγήκε στον αέρα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, παρά την τετράωρη στάση εργασίας.

Η Ένωση των τεχνικών, ΕΤΙΤΑ, αποφάσισε να κηρύξει στάση εργασίας σήμερα από τις 18:00 ως τις 22:00, διαμαρτυρόμενη, για τις νέες μειώσεις που έγιναν στους μισθούς των τεχνικών. Ωστόσο, σύμφωνα με απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, η στάση εργασίας ανεστάλη. Άμεση ήταν η απάντηση της ΠΟΣΠΕΡΤ που έσπευσε να κηρύξει νέα στάση εργασίας για τους εργαζόμενους στο MEGA. Παρ' όλα αυτά, το δελτίο του καναλιού βγήκε στον αέρα στις 8 το βράδυ με τη συνδρομή των προισταμένων των τμημάτων των τεχνικών, κάτι που είχε συμβεί πριν από μερικούς μήνες και στον ALPHA, σε ανάλογη περίπτωση. Αναμένεται η αντίδραση της ΕΤΙΤΑ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 4ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Για σήμερα Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012 από ώρα 18.00 έως ώρα 22.00 της ίδιας μέρας Τρίτης 25 Σεπτεμβρίου 2012 για όλους τους τεχνικούς του τηλεοπτικού σταθμού MEGA

Απαιτούμε:
Να μην προβεί η Διοίκηση του σταθμού σε περικοπές αποδοχών του τεχνικού προσωπικού μέσω ατομικών συμβάσεων εργασίας οι οποίες προβλέπουν την κατάργηση επιδομάτων και την δυσμενέστερη ρύθμιση όρων αμοιβής και απασχόλησης.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ

για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Διαβάστε ακόμη

Χωρίς κεντρικό δελτίο ειδήσεων σήμερα το MEGA!

Παρά την στάση εργασίας που κήρυξε η ΠΟΣΠΕΡΤ το MEGA έβγαλε δελτίο

Δείτε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις MEDIA!