Γερούν Ντάισελμπλουμ: Είπε την… κοτσάνα και το Twitter ξεσαλώνει!

Αγνοώντας τη θεσμική του θέση, ο Γερούν Ντάισελμπλουμ μίλησε για τον ευρωπαϊκό Νότο με την... αθάνατη λογική του "τσουβαλιάσματος" κι αυτό που συμβαίνει στο Twitter είναι αυτό που του... αξίζει!

Και δεν είναι τίποτα άλλο από ένα ατελείωτο γλέντι. «Κατά τη διάρκεια της κρίσης του ευρώ, οι χώρες του Βορρά έδειξαν αλληλεγγύη στις χώρες που επηρεάσθηκαν από την κρίση. Ως σοσιαλδημοκράτης, αποδίδω εξαιρετική σημασία στην αλληλεγγύη. Αλλά και αυτοί έχουν υποχρεώσεις. Δεν μπορούν να ξοδεύουν όλα τα χρήματα σε ποτά και γυναίκες και μετά να ζητούν βοήθεια».

Click4more: Τρίζει η καρέκλα του Ντάισελμπλουμ – Τον άδειασε και ο Γιούνκερ!
Αυτή ήταν η ατάκα του προέδρου του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, που όπως είναι λογικό εξόργισε… τους πάντες στον ευρωπαϊκό Νότο. Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Ματέρο Ρέντσι, του είπε να το «βουλώσει» (!) και να παραιτηθεί.

Οι Βρυξέλλες… βράζουν γενικότερα με την δήλωσή του αλλά και με το γεγονός ότι δεν εμφανίζεται ούτε λίγο δατεθειμένος να ανακαλέσει, ενώ και από ελληνικής πλευράς, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, χαρακτήρισε την επίμαχη δήλωση «άστοχη και σεξιστική».

Για… άλλα κι άλλα έχει γίνει χαμός στο Twitter στο παρελθόν, συνεπώς δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά και σε αυτή την περίπτωση.

Δείτε μερικά από τα χιλιάδες tweets που έχουν αναρτηθεί