Γεωργαντάς: «Ζέτα, το καλό που σου θέλω, μην κάνεις πρωινό»!

«Ο Πέτρος Κωστόπουλος μου φάνηκε κάπως από το λίγο που τον είδα πρωί»...

Ο Θέμης Γεωργαντάς μιλάει στην Πολυξένη Καραμίχα για την εφημερίδα Real…

Έχεις δει το ζευγάρι Κωστόπουλου – Μπαλατσινού;

Τους έχω δει στις διακοπές των Χριστουγέννων. Τον Πέτρο τον έχω συνηθίσει στις ωραίες βραδινές του συνεντεύξεις. Μου φάνηκε κάπως από το λίγο που τον είδα πρωί, αλλά μου είναι παράξενο να τον βλέπω σε θέματα πρωινής εκπομπής. Θα μου πεις: «Είναι πολύ καλός μάγειρας». Παρ' όλα αυτά, θρωρώ πως είναι για βράδυ. Εάν τον είχα δει περισσότερες φορές, ίσως και να τον συνήθιζα. Όταν πρωτοάκουσα πως πάει στο πρωινό του MEGA, μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση. Από την άλλη, η Τζένη είναι γυναίκα, είναι πιο κοντά σε πρωινή εκπομπή.

Είσαι πολύ φίλος με την Ζέτα Μακρυπούλια. Πώς ακούς τις φήμες που τη θέλουν  να αναλαμβάνει το «Πρωινό mou»;

Είμαστε φίλοι από τότε που η Ζέτα πήγαινε σχολείο. Θα της έλεγα: «Το καλό που σου θέλω, μην το κάνεις, για να μην είμαστε απέναντι».

Αυτό θα της πεις;

Ξέρουμε όλοι πως δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα. Είναι μια φήμη. Όταν είχε έρθει καλεσμένη στο MAD, μου είπε πως σαφώς και θα την ενδιέφερε να κάνει πρωινό. Αλλά δεν είχε πει τίποτα για το πρωινό του MEGA. Θεωρώ πως είναι άκομψο για τον άνθρωπο που παρουσιάζει μια εκπομπή, αλλά και την ομάδα, να ακούγεται μια φήμη, όταν η εκπομπή είναι σε εξέλιξη. Αν με ρωτάς εάν η Ζέτα ταιριάζει σε πρωινό, θα σου απαντήσω πως πολύ θα ήθελα να τη δω. Έχω την περιέργεια να παρακολουθήσω πώς θα ανταποκρινόταν σε αυτό το είδος παρουσίασης. Στο Dancing ήταν θεά!

Διαβάστε ακόμα:

Θέμης Γεωργαντάς: «Έχω ήδη φρικάρει με 3-4 φωνές που έχουν φύγει»!