Γέννησε γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια

Έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι!

Η γνωστή παρουσιάστρια της ιατρικης εκπομπης του ΣΚΑΙ «ΕΡΡΩΣΟ», Dr. Ελενα Λαζαρίδη, έφερε στον κόσμο την περασμένη Παρασκευή, λίγα λεπτά μετα της 08.30, ένα κοριτσάκι βάρους 2,750 γρ.

Ήταν λίγο μετά τις επτά το απόγευμα της Πέμπτης όταν η όμορφη παρουσιάστρια πέρασε την είσοδο του μαιευτηρίου ΜΗΤΕΡΑ, έχοντας προφανώς προγραμματισμένο ραντεβού για να γεννήσει. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Ελενα ήταν πολύ ήρεμη και ευδιάθετη και περίμενε πώς και πώς να φέρει στον κόσμο το πρώτο παιδί της, καρπό του έρωτά της με τον σκηνοθέτη Μάνο Βελάνη.

Η παρουσιάστρια γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 2.750 κιλών, στο Μαιευτήριο ΜΗΤΕΡΑ με την πολύτιμη βοήθεια του γνωστου μαιευτήρα-γυναικολόγου του Dr.. EYAΓΓEΛOΥ ΔEΔOYΛH.

Ο σύζυγός της δεν ήταν μέσα στην αίθουσα τοκετού καθώς επρόκειτο για καισαρική, όμως περίμενε με αγωνία απ’ έξω για να μάθει ότι όλα είχαν πάει καλά με τις δύο γυναίκες της ζωής του. Η Ελενα έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι που σύντομα θα μάθουμε και σε ποιον μοιάζει. Από εμάς, να τους ζήσει…