Gay: Δηλώσεων συνέχεια

Διαβάστε: Μπακοδήμου και Βλάχος εξομολογούνται

Μετά τα …κρούσματα των προηγούμενων ημερών τη σκυτάλη παίρνουν αυτή τη βδομάδα η Μαρία Μπακοδήμου και ο Δημήτρης Βλάχος.

«Έχει συμβεί να σε προσεγγίσουν ποτέ γυναίκες ερωτικά ή να σε φλερτάρουν;» η ερώτηση του Γιάννη Χατζηγεωργίου για το περιοδικό PEOPLE, «Ναι» η απάντηση της Μαρίας Μπακοδήμου η οποία συνεχίζει: «Οι γυναίκες είναι πιο επιθετικές από τους άντρες όταν φλερτάρουν άλλες γυναίκες, σοκάρει λίγο αυτή η πίεση. Παρόλο που είμαι ένας πολύ ανοιχτός άνθρωπος, έχω αισθανθεί πίεση. Έναν άνδρα που σε φλερτάρει δεν θα έφτανες ποτέ στο σημείο να τον σπρώξεις, ενώ με μια γυναίκα έφτασα σε μια τέτοια περίεργη κατάσταση».

Αν κάποιο από τα παιδιά της ήταν gay, η Μαρία θα το αγαπούσε έτσι κι αλλιώς, «ότι και να ‘ναι θα είμαι εκεί, δίπλα τους και θα συμπαρίσταμε σε όλες τις επιλογές τους. Με νοιάζει μόνο να είναι πολύ ευτυχισμένα», ενώ δεν θα είχε αντίρρηση να παντρέψει ένα gay ζευγάρι, «αλλά επειδή ο γάμος δεν μου είναι κάτι ιδιαίτερα αγαπημένο, μου φαίνεται λίγο χαζή η ιδεά».

Στο ίδιο περιοδικό, μερικές σελίδες πριν η συνέντευξη του Δημήτρη Βλάχου στον Αλέξανδρο Πρίφτη έχει τίτλο: «Κάποιοι θα ήθελαν να ήμουν gay». Αυτή ήταν η απάντησή του στην ερώτηση: «Πως αισθάνεσαι όταν σε προσεγγίζουν ερωτικά άντρες»; Ο παρουσιαστής του «Πλάκα Κάνει» εξηγεί: «Ποτέ δεν μου έχει τύχει κάποιο ακραίο περιστατικό, ούτε μου την πέφτουν με χυδαιότητα. Άλλωστε έχω τον τρόπο να κοντρολάρω μια κατάσταση αν πάει να ξεφύγει. πρέπει να παραδεχτώ, πως κάθε έκφραση θαυμασμού είναι κολακευτική. Ωστόσο, υπάρχουν και όρια, τα οποία πρέπει να σέβεται ο άλλος».