Φουντώνει η κόντρα Τρέμη – Χατζηνικολάου

Η μάχη της ενημέρωσης και η μάχη της τηλεθέασης δίνεται καθημερινά ανάμεσα στα βραδινά κεντρικά δελτία ειδήσεων των τηλεοπτικών σταθμών.

Και παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στο ALTER, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού με το Νίκο Χατζηνικολάου που επέστρεψε κανονικά από προχθές στις τηλεοπτικές μας οθόνες, αναζωπυρώνει την κόντρα με το δελτίο ειδήσεων του MEGA με την Όλγα Τρέμη.

Χθες λοιπόν, τα δύο δελτία ειδήσεων κοντραρίστηκαν σκληρά και ο Χατζηνικολάου «απείλησε» την Τρέμη που κατάφερε μεν να διατηρήσει την πρωτιά αλλά με μικρή διαφορά. Συγκεκριμένα, το δελτίο ειδήσεων του MEGA σημείωσε μέσο όρο στο γενικό σύνολο 23,7 ενώ το δελτίο του ALTER έφτασε στο 22,1. Ιδιαίτερα θορυβημένοι στο κανάλι της Μεσογείων που παρά τα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης που εισπράττει το δελτίο τους από τα «Μυστικά της Εδέμ» παρέμειναν με οριακή διαφορά στην κορυφή της τηλεθέασης.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρουμε ότι η καθημερινή σειρά του MEGA έκανε μέσο όρο 47,3 και μάλιστα το τελευταίο τέταρτο της προβολής της έφτασε στο 50,9 ενώ το πρώτο τέταρτο μετάδοσής του το δελτίο έριξε το μέσο όρο στο 28,6. Μάλιστα, στα δύο από τα τέσσερα τέταρτα μετάδοσής του το δελτίο του ALTER περνά μπροστά από το αντίστοιχο του MEGA. Και μπορεί αυτά για κάποιους να είναι απλοί αριθμοί αλλά για τα στελέχη του ενημερωτικού τομέα στο κανάλι της Μεσογείων έχουν προκαλέσει έντονη ανησυχία και προσπαθούν να δουν τι πρέπει να κάνουν για να διατηρήσουν την πρωτιά στη μάχη της τηλεθέασης.

Και μιας και αναφερόμαστε στα κεντρικά δελτία να σας ενημερώσουμε πως στην τρίτη θέση της κατάταξης βρέθηκε το δελτίο του ΑΝΤ1 με τη Μαρία Χούκλη που σημείωσε 15,6 μέσο όρο στο γενικό σύνολο και στη συνέχεια το δελτίο του STAR με τον Αιμίλιο Λιάτσο σημειώνοντας 13 μέσο όρο.

Γρηγόρης Μελάς 

Διαβάστε ακόμα:

Η επιστροφή της ‘Εδέμ» και η απουσία Χατζηνικολάου έστειλαν ψηλά το δελτίο του MEGA

Η… έκτακτη πρεμιέρα της Όλγας Τρέμη

Χατζηνικολάου :»Θα δείξω κι άλλη υπομονή για το ΑΛΤΕΡ»