Φωτιά το πόρισμα για τα «κόκκινα» δάνεια του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου!

- Την άλλη εβδομάδα θα επιστρέψει ο πρώην πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στην Ελλάδα από τις ΗΠΑ - Ο Άγγελος Φιλιππίδης θεωρείται καταζητούμενος αφού έχει εκδοθεί ένταλμα για τη σύλληψή του

 – Μίλησε για «συνωμοσία» γύρω από την υπόθεση του Τ.Τ. – Επιτέθηκε στους εισαγγελείς για το πόρισμα καταπέλτη
– Επανέλαβε πως «θα ξαναέδινα τα δάνεια»
– Προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη στις 09:00 πήρε ο Χαράλαμπος Γιαγκούδης
– ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΥ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ
Το εισαγγελικό πόρισμα της Πόπης Παπανδρέου για την υπόθεση των επισφαλών δανείων που έδινε σε επιχειρηματίες το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο είναι κόλαφος για τον πρώην πρόεδρό του, Άγγελο Φιλιππίδη.

Σύμφωνα με το εισαγγελικό πόρισμα μέχρι και τον Οκτώβριο του 2009 (όταν αποχώρησε ο Άγγελος Φιλιππίδης) εκταμιεύτηκε το μεγαλύτερο μέρος των δανείων, ύψους εκατομμυρίων ευρώ, χωρίς να έχουν δοθεί οι απαραίτητες εγγυήσεις.

Click4more: ΟΛΟ το εισαγγελικό πόρισμα για το Τ.Τ. ΕΔΩ Η συνολική ζημία του Τ.Τ., σύμφωνα πάντα με το πόρισμα, ανέρχεται στα 346.904.467 ευρώ. Σε άλλο σημείο του πορίσματος αναφέρεται ότι ο κ. Φιλιππίδης καταχράστηκε τη θέση του για να αυξήσει περιουσίες τρίτων, ενώ για να πετύχει τη συμμετοχή του Τ.Τ. σε θυγατρική εταιρία συγκατηγορούμενού του επιχειρηματία «παραπλάνησε ακόμη και τα μέλη του Δ.Σ.».

Παράλληλα, ο πρώην πρόεδρος του Τ.Τ. φέρεται να διαθέτει χρήματα στο εξωτερικό, σε τόπους και με μορφή που δεν είναι ακόμη γνωστή. Σύμφωνα με το πόρισμα τον Σεπτέμβριο του 2008 ο λογαριασμός του στην τράπεζα Millenium τροφοδοτήθηκε με τρία εμβάσματα ύψους 3.273.200 ευρώ, που κατά τη φορολογική του δήλωση προήλθαν από πώληση μετοχών τραπεζικής εταιρίας στο Μαυροβούνιο.

«Μπήκα πλούσιος στο Τ.Τ. – Αν έχω πάρει ένα ευρώ, να πάω φυλακή»

Δείτε ΟΛΟ το ρεπορτάζ στο NEWSIT!