Φωτεινή Πετρογιάννη: «Δεν χάρηκε κανείς που κόπηκε το Spata Live»

«Εμείς θέλαμε να κερδίσουμε το δικό μας κοινό...»

Η Φωτεινή Πετρογιάννη μίλησε στην εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος για το «Λόγω Tiviς» αλλά και το κόψιμο του «Spata Live». Θεωρεί ότι τους ευνόησε στα νούμερα τηλεθέασης;

Το γεγονός ότι κόπηκε το «Spata Live» στον ΑΝΤ1 πιστεύεις ότι σας ευνόησε;
Εμείς ανέκαθεν είχαμε ένα δυνατό χαρτί που ήταν οι γυναίκες. Η εκπομπή έχει μεγάλη απήχηση στις γυναίκες και την έχουν ακολουθήσει. Δεν ξέρω αν φταίνε οι συγκυρίες που ανέβηκαν λίγο το νούμερα, πιθανότατα κάποια μερίδα του κοινού να μετατοπίστηκε, απλά ήταν και η εποχή τέτοια. Πίστευα ότι λίγο μετά την άνοιξη θα ανέβαιναν λίγο τα νούμερα, όλα έχουν παίξει το ρόλο τους.

Το γεγονός ότι κόπηκε η εκπομπή του ΑΝΤ1 σε στεναχώρησε;
Ειλικρινά, δεν χάρηκα καθόλου. Δεν είναι ωραίο να κόβονται εκπομπές, όχι μόνο ανθρώπινα αλλά και τηλεοπτικά. Δεν μπορώ να ξέρω πόσο θα μπορούσε να την είχε στηρίξει οικονομικά το κανάλι, όταν δεν έφερνε τα απαραίτητα έσοδα. Σίγουρα όμως δεν χάρηκε κανείς που κόπηκε αυτή η εκπομπή. Δεν είχαμε στο μυαλό μας να κοπούν αυτοί για να ανέβουμε εμείς. Εμείς θέλαμε να κερδίσουμε το δικό μας κοινό, δεν μας ένοιαζε τι έκαναν οι άλλοι, μας ενδιέφερε να είμαστε εμείς καλοί, να έχουμε καλύτερο προϊόν κάθε μέρα όλο και περισσότερο.