Φως στο τούνελ: Το έγκλημα στη Σαντορίνη ζητά τιμωρία

Δραματική έκκληση... τιμωρία των ενόχων για τη δολοφονία του μουσικού!

Με αφορμή υποθέσεις που εξιχνιάστηκαν με τη βοήθεια της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» και οι ένοχοι καταδικάστηκαν χωρίς ομολογία και χωρίς να βρεθεί πτώμα, η θεία του νεαρού μουσικού Τάκη Βαζακόπουλου από τη Σαντορίνη ξέσπασε και απηύθυνε δραματική έκκληση για τιμωρία των ενόχων.

Σχεδόν ένα χρόνο μετά τη δολοφονία του στη Σαντορίνη, δεν υπάρχει καμία ουσιαστική εξέλιξη. Ο φίλος του αρχικά ομολόγησε τη δολοφονία του αλλά μετά, όταν του ζήτησαν να υποδείξει το σημείο που εξαφάνισε το πτώμα του, ανακάλεσε. Μίλησε και για άλλα πρόσωπα από την παρέα τους που εμπλέκονται, αλλά όλοι είναι ελεύθεροι.

 Η Αργυρώ Γεωργίου ξέσπασε όταν μίλησε με τον ρεπόρτερ της εκπομπής, για τον φίλο του ανιψιού της.

«Ομολόγησε ότι έχει σκοτώσει τον Τάκη και τα πήρε πίσω. Κυκλοφορεί ελεύθερος εδώ στο νησί, περνάει κάθε μέρα από μπροστά μου… Είναι δυνατόν να πω ότι σκότωσα κάποιον χωρίς να το έχω κάνει; Ο ίδιος είπε ότι τον βοήθησαν κι άλλοι από την παρέα να εξαφανίσουν τον Τάκη μας. Κι αυτοί ελεύθεροι είναι. Από την αρχή γίνανε πολλά λάθη από την Αστυνομία.»

Αναφέρθηκε στην τραγική κατάσταση που βιώνει η οικογένεια. Η μητέρα του 20χρονου ακόμα τον περιμένει να φανεί στο κατώφλι της. «Γιατί φοβούνται να μιλήσουν;» αναρωτιέται και στα λόγια της κρύβεται απόγνωση και οργή. « Παιδί χάσαμε, δεν χάσαμε σκυλί… Σήμερα είναι το δικό μας, αύριο είναι του γείτονα. Είναι δυνατόν να χαθεί έτσι ένας άνθρωπος, να υπάρχει ομολογία και να μην έχει τιμωρηθεί κανείς; Κανείς να μην μπορεί να κάνει κάτι;».

https://www.youtube.com/embed/FxjFdNYqT6o

Πηγή: anikolouli.gr