Φως στο Τούνελ: Την κακοποίησαν, τη δολοφόνησαν και την εξαφάνισαν…

Το θρίλερ της Πάτρας με την φοιτήτρια της Αρχιτεκτονικής Νίκη Λάσκα, δεν έχει τελειωμό…

Καίνε οι μαρτυρίες για την κακοποίησή τηςφοιτήτριας Νίκης Λάσκα, πριν την εξαφάνιση από συγκεκριμένο άτομο. Η κοπέλα υπέκυψε στην αλόγιστη βία, κακοποιήθηκε και στο τέλος την δολοφόνησαν και εξαφάνισαν το πτώμα της πριν προλάβει να απελευθερωθεί. Στοιχεία για ψυχολογική και σωματική βία και από τη νεαρή γυναίκα με την οποία ο ίδιος «άνδρας» διατηρούσε σχέση πριν και παράλληλα με τη Νίκη.

Η φοιτήτρια εκείνη τη νύχτα βγήκε βιαστικά από το σπίτι της μετά το αιφνιδιαστικό τηλεφώνημα που δέχτηκε γύρω στα μεσάνυχτα, στις 7 Φεβρουαρίου του 2006. Από τότε κανείς δεν την ξαναείδε…

Μαρτυρίες, αντιφάσεις, εμπλοκή με το διαδίκτυο, η εκδοχή της στημένης εξαφάνισης από την ίδια τη Νίκη που απέκλεισε με στοιχεία η εκπομπή, οι σημαντικές παραλείψεις της Αστυνομίας…

Μία συγκλονιστική υπόθεση που κανείς δεν ξέχασε και που όλοι ζητούν να βγει από το σκοτάδι στο φως…

Η δικηγόρος της οικογένειας που βρέθηκε στο στούντιο ανέφερε ότι η υπόθεση παραμένει ανοικτή στο στάδιο της ανάκρισης για όσους μάρτυρες έστω και τώρα θέλουν να καταθέσουν. Οι μαρτυρίες που έχουν προκύψει και που σύμφωνα με τη δικηγόρο δεν καταγράφηκαν κατά την προανάκριση, κάνουν λόγο για βίαιη συμπεριφορά σε βάρος της Νίκης από συγκεκριμένο πρόσωπο.

Το συγκλονιστικό είναι ότι σύμφωνα με τα στοιχεία που εμφανίζονται έστω και ύστερα από οκτώ χρόνια, δεν ήταν μόνο η άτυχη Νίκη θύμα βίαιης συμπεριφοράς και απειλών αλλά και άλλες νεαρές κοπέλες που κατάφεραν να ξεφύγουν από το συγκεκριμένο άτομο.

Να αποδοθεί δικαιοσύνη ζήτησε για μια ακόμα φορά και η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας που μιλώντας στην Αγγελική Νικολούλη, επανέλαβε ότι περιμένει να λογοδοτήσει ο δολοφόνος του παιδιού της για να μη βρεθούν κι άλλες κοπέλες στη θέση της Νίκης.

Πηγή: anikolouli.gr

Διαβάστε ακόμα:

Φως στο Τούνελ: Στα ίχνη του απαγωγέα και δολοφόνου της Σαλαμίνας

Απίστευτος εκνευρισμός της Νικολούλη με τους συνεργάτες της: «Να σας το εξηγήσω με τα φώτα σβηστά;»