Φως στο Τούνελ: Τι είπε η Αγγελική Νικολούλη για την αλλαγή της ώρας στην πρεμιέρα της;

Οι τούρτες, τα ευχαριστώ και το γούρι για το 2016...

Πρεμιέρα με το διπλό φονικό των Σερρών έκανε η Αγγελική Νικολούλη το βράδυ της Παρασκευής. Πριν όμως μπει στις λεπτομέρειες της υπόθεσης, η παρουσιάστρια καλωσόρισε τους τηλεθεατές στην 20η χρονιά της εκπομπής και μίλησε για την αλλαγή της ώρας προβολής του «Φως στο Τούνελ» που ξεκίνησε λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα.

«Καλησπέρα! Δεν μας χάσατε. Εδώ είμαστε όλοι στο τούνελ μας. Βέβαια βγαίνουμε πιο αργά και σε ώρα, αλλά θα επανέλθουμε στους κανονικούς μας ρυθμούς μετά τις γιορτές. Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για την αγάπη και για τις ευχές σας. Θέλω να ευχαριστήσω και τον πρόεδρο μας, τον κύριο Δημήτρη Κοντομηνά για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και όλους στην δημιουργική και υπεύθυνη ομάδα του Alpha που φροντίζουν για να είναι το Τούνελ στον αέρα. Μας έστειλαν και τις ευχές εδώ με λουλουδάκια μυρωδάτα και πολύχρωμα.

Το κάναμε και ζαχαροπλαστείο απόψε φίλοι μου το Τούνελ, βλέπετε εδώ την τούρτα, την εμπνεύστηκε μία τηλεθεάτρια φίλη της εκπομπής για τα 20 χρόνια του Τούνελ. Η δεύτερη τούρτα για το Τούνελ είναι από την διευθύντρια εταιρικής επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων κυρία Άννα Βλαβιανού. Ευχαριστούμε πολύ όλους. » είπε η Αγγελική Νικολούλη δείχνοντας το γούρι της για το 2016  και υπενθυμίζοντας στους τηλεθεατές για το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 26 και 27 Νοεμβρίου.