Φως στο Τούνελ: Στα ίχνη του απαγωγέα και δολοφόνου της Σαλαμίνας

Πρόσωπα – κλειδιά έσπασαν μετά από τόσο καιρό τη σιωπή τους και αποκάλυψαν όλα όσα έγιναν.

Για όσα τους είχε εκμυστηρευτεί πριν δολοφονηθεί ο 27χρονος υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού από τη Σαλαμίνα μίλησαν μάρτυρες της υπόθεσης του Γιώργου Μπάκα, του άτυχου νέου που πριν από περίπου δυόμιση χρόνια βρέθηκε δολοφονημένος μέσα στο αυτοκίνητο του στην παραλία της Φανερωμένης στη Σαλαμίνα. Ενώ, η σύντροφος του, η 22χρονη Νατάσα Απέργη αγνοείται ακόμα. H έρευνα έφερε στο φως νέες μαρτυρίες για την μυστηριώδη αυτή υπόθεση.

«Με απειλούν»

Το καλοκαίρι του 2011 ο νεαρός υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού εργαζόταν παράλληλα και σαν «τσεκαδόρος» σε καλοκαιρινό κλαμπ της Σαλαμίνας. Φίλος του αποκάλυψε στην εκπομπή, ότι μία μέρα πριν δολοφονηθεί του είχε εκμυστηρευτεί πως δεχόταν απειλές και έδειχνε ανήσυχος. Ο φίλος προσφέρθηκε να τον βοηθήσει και συμβούλεψε το Γιώργο να μην πάει σε κάποιο ραντεβού μόνος του και να αποφεύγει τα απόμερα μέρη. Ο Γιώργος τότε συμφώνησε και του υποσχέθηκε πως θα βρίσκονταν τις επόμενες μέρες σε καφετέρια για να μιλήσουν για όλα όσα συνέβαιναν. Ο θάνατος όμως τον πρόλαβε…

Τι συνέβη στο κλαμπ του νησιού;

Άλλος μάρτυρας αποκάλυψε ένα σοβαρό περιστατικό που συνέβη στο κλαμπ που εργαζόταν παράλληλα ο Γιώργος Μπάκας εκείνη την περίοδο. Ανέφερε ότι κάποιος έκλεψε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, γεγονός που θύμωσε πολύ έναν από τους ιδιοκτήτες που τότε είχε πει χαρακτηριστικά: «Εγώ θα τον βρω αυτόν τον ποντικό και θα τον κανονίσω, γιατί εμένα δεν μου κλέβει κανείς λεφτά.» Ο μάρτυρας εξέφρασε το φόβο του μήπως ο Γιώργος είδε ή γνώριζε κάτι για το περιστατικό, που μπορεί να του στοίχισε τη ζωή.

Δείτε τη μαρτυρία: 

//www.youtube.com/embed/0142oMDQ1cM

Ένας από τους εκπροσώπους του κλαμπ έδωσε στο «Τούνελ» την δική του απάντηση για την παραπάνω εκδοχή. Αναφέρθηκε στις πολύ καλές σχέσεις που είχε με το θύμα και είπε ότι παρ΄ όλο που έγιναν έρευνες για την κλοπή, δεν βρήκαν ποτέ την άκρη… Ο ίδιος πιστεύει ότι πίσω από το έγκλημα και την απαγωγή κρύβεται κάποιος «δράκος».

Δείτε το βίντεο: 

//www.youtube.com/embed/py-DTpa0Aoc
Πηγή: anikolouli.gr