Φως στο Τούνελ: Ο δικηγόρος του αγνοούμενου επιχειρηματία αποκαλύπτει για την ημέρα εξαφάνισης!

Δημήτρης Γραικός

Τι δήλωσε στην εκπομπή για την μεταξύ τους συνάντηση;

Στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» μίλησε ο Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου, φίλος και δικηγόρος του Δημήτρη Γραικού. Ο ίδιος αποκάλυψε πως ο αγνοούμενος επισκέφτηκε το γραφείο του την προηγούμενη ημέρα της εξαφάνισης, το πρωί, με σκοπό να πάρει κάποια χαρτιά, προκειμένου να τα καταθέσει στη Χαλκιδική. Το απόγευμα επικοινώνησε ξανά με το γραφείο και τους είπε ότι την επόμενη μέρα θα τους πήγαινε τα χαρτιά. Την επόμενη ημέρα, όμως, όπου εξαφανίστηκε ο Δημήτρης Γραικός, ο δικηγόρος ενημερώθηκε πως ο αγνοούμενος είπε πως τελικά δεν θα μπορέσει να πάει τα χαρτιά στο γραφείο και ότι θα τα πήγαινε την επομένη. Την ίδια μέρα, όμως, εξαφανίστηκε.

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο όλα όσα είπε ο δικηγόρος και φίλος του αγνοούμενου!

Τι είδε ο φύλακας την ώρα της εξαφάνισης…

Η Αγγελική Νικολούλη μίλησε με τον φύλακα του σφαγείου της Χαλάστρας που είχε βάρδια την ώρα που ο αγνοούμενος Δημήτρης Γραικός έφυγε από το σημείο. Είπε στη δημοσιογράφο πως είδε τον Δημήτρη Γραικό να βρίσκεται μέσα στο αυτοκίνητο του και να μιλάει μάλλον στο κινητό του τηλέφωνο, γύρω στις πέντε και μισή το απόγευμα. Ο φύλακας πεζός πλησίασε προς το μέρος του και ο αγνοούμενος όταν τον είδε, έφυγε με το αυτοκίνητο του. Υποστήριξε πως δεν θυμάται κάποιον άλλο να του κορνάρει φεύγοντας από τον χώρο των σφαγείων, ούτε άλλο οδηγό να φεύγει πριν από τον Γραικό. Τα παραπάνω έρχονται σε αντίθεση με τα όσα είχε υποστηρίξει στην εκπομπή ο έμπορος με τον οποίο είχε οικονομική συναλλαγή πριν εξαφανιστεί.

[dfp_ads id=236982]

Τι λέει μάρτυρας για αυτοκίνητο και οδηγό;

Μάρτυρας που ισχυρίζεται πως είδε το αυτοκίνητο του αγνοούμενου την επομένη της εξαφάνισης του, μίλησε στο «Τούνελ». Γύρω στις επτά παρά δέκα το πρωί, η μάρτυρας βρισκόταν μέσα σε αυτοκίνητο που οδηγούσε ο σύζυγος της στον περιφερειακό δρόμο Πύλης –Τρικάλων. Προπορευόταν ένα σκούρο παλιό αγροτικό αυτοκίνητο, ελαφρώς ανυψωμένο, στο οποίο άναβε μόνο το ένα στοπ. Το αυτοκίνητο κινούνταν στη μέση του δρόμου δίνοντας την εντύπωση πως ο οδηγός του ή μεθυσμένος ήταν ή δεν ήξερε προς τα που να κατευθυνθεί.

Η γυναίκα φοβήθηκε μήπως προκληθεί ατύχημα και κατέγραψε το νούμερο της πινακίδας του σε ένα κουτί χαρτομάντιλα που βρήκε πρόχειρο στο αμάξι. Όπως ισχυρίστηκε στο «Τούνελ», η πινακίδα έγραφε ΝΑΥ 12 52, που αντιστοιχεί στο αυτοκίνητο του αγνοούμενου Δημήτρη Γραικού, που δεν έχει εντοπιστεί. Τα δύο αμάξια σταμάτησαν δίπλα – δίπλα στα φανάρια πριν από το σημείο που βρίσκεται το ΚΤΕΛ Τρικάλων. Η μάρτυρας είπε πως δίπλα στον οδηγό που είχε ομοιότητες με τον αγνοούμενο, βρισκόταν ένα ακόμη άτομο, πιο κοντό.

Πηγή: anikolouli.gr