Φως στο τούνελ: Νέες αποκαλύψεις στο θρίλερ του Κορωπίου

Η μαρτυρία που ανατρέπει τα δεδομένα...

Επτά μήνες μετά την εξαφάνιση του Χρήστου Μερεντίτη 36 χρόνων, νέα στοιχεία φέρνουν την ανατροπή στην περίεργη αυτή υπόθεση που σόκαρε τους τηλεθεατές. Στο χθεσινό «Φως στο τούνελ» αποκαλύφθηκαν οι άγνωστες λεπτομέρειες.

Η εξαφάνιση

Ο Χρήστος Μερεντίτης εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από την εξοχική κατοικία της οικογένειας του στην περιοχή Άγιος Ιωάννης, γνωστή και ως «Μετανοείτε» στο Κορωπί.  Όλοι πίστευαν ότι χάθηκε τη Δευτέρα 5 Μαΐου. Μία μαρτυρία όμως που έφτασε στο «Τούνελ», απέδειξε ότι ο 36χρονος εξαφανίστηκε μία μέρα μετά την Τρίτη 6 Μαΐου, μεταξύ 9.30 το πρωί με 12 το μεσημέρι. Ο Χρήστος φέρεται εκείνη την ημέρα να επέστρεψε στο εξοχικό και κάποιος γνωστός του να τον αιφνιδίασε. Το αίμα του κι ένας κάλυκας από 9άρι πιστόλι, βρέθηκαν αργότερα μέσα σε ένα κουβούκλιο στην αυλή του σπιτιού.

Δείτε εδώ την υπόθεση

Το λευκό φορτηγό

Το λευκό φορτηγό μάρκας Μερσέντες Ατέγκο 815 με το τιμόνι δεξιά που είχε στην κατοχή του ο Μερεντίτης, είχε απασχολήσει την έρευνα του «Τούνελ», καθώς δεν είχε βρεθεί στο εξοχικό. Το όχημα δεν ήταν λειτουργικό και μόνο με γερανό θα μπορούσε κάποιος να το μεταφέρει σε άλλη τοποθεσία. Μάρτυρας – «κλειδί» αποκάλυψε στο «Τούνελ» πως ο Χρήστος Μερεντίτης δύο μέρες πριν εξαφανιστεί, φέρεται να πούλησε το λευκό φορτηγό σε φίλο του με τον οποίο είχε τελευταία και επαγγελματικές συναλλαγές. Την ίδια μέρα, αυτός το μεταπώλησε σε ιδιοκτήτη μάντρας αυτοκινήτων στον Ασπρόπυργο. Το συγκεκριμένο άτομο είχε μιλήσει με τη δημοσιογράφο στην πρώτη εκπομπή. Σε σχετικές ερωτήσεις για την «εξαφάνιση» του φορτηγού από το εξοχικό του Κορωπίου όπου παίχτηκε το θρίλερ, δήλωνε τότε άγνοια.

Τι λέει σήμερα;

Ο φίλος και συνεργάτης του αγνοούμενου υποστήριξε πως κατά τη διάρκεια των ερευνών απέκρυψε αρχικά πως αγόρασε και αμέσως πούλησε το λευκό φορτηγό, γιατί του το είχε ζητήσει ο ίδιος ο Χρήστος. Όπως ισχυρίστηκε, έδινε σταδιακά στον συνεργάτη του τα χρήματα που είχαν συμφωνήσει πριν ακόμα παραλάβει το αυτοκίνητο. Στην αρχή του έδωσε χίλια ευρώ και λίγο αργότερα άλλα χίλια. Τα τελευταία πεντακόσια ευρώ που του όφειλε, του τα έδωσε πριν χαθεί. Μπέρδεψε όμως το πότε….

Το ίδιο αντιφατικά απάντησε όταν ρωτήθηκε πότε παρέλαβε το φορτηγό από το Κορωπί. Στην αρχή ισχυρίστηκε πως όταν πήγε στο εξοχικό με γερανό για να το μεταφέρει στον Ασπρόπυργο, ο Χρήστος ήταν εκεί. Θυμήθηκε ότι ήταν πρωί αλλά δεν διευκρίνισε ποια μέρα ακριβώς. Στη συνέχεια μπερδεύτηκε και υποστήριξε πως ο Χρήστος είχε φύγει από το σπίτι για να πάει σε κάτι δουλειές και είχε αφήσει την εξώπορτα της αυλής ανοιχτή.

//www.youtube.com/embed/ncUpggFhzL0

Πηγή: anikolouli.gr